merhaba merhaba değerli arkadaşlarım birşey sormak istiyorum www.animasyonokulu.com.tr bir scripti kurdum ilan scripti herşey çalışıyor ama ilan verirken resim yükleniyor ama gözükmüyor sebebi nedir?
aldığın hata varsa paylaş veya resim,fotoğraf yolunu kontrol et
adminde var animasyonokulu.com.tr/resim olarak girdimkullandığınız ilan yazılımda function.php dosyasında yada admin panelinde resim url yolu var mı onu ayarladınız mı?
function.php dosyasındada var url onuda girdimkullandığınız ilan yazılımda function.php dosyasında yada admin panelinde resim url yolu var mı onu ayarladınız mı?
chomd 777 verdim evet upload limitini nasıl öğreneceğimi bilmiyorumresimlerin upload edildiği klasörde chmod 777 verildi mi? Bir de hostunuzda resim yükleme de upload limiti kaç mb onuda info.php dosyası oluşturup kontrol edin lütfen
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttumresimlerin upload edildiği klasörde chmod 777 verildi mi? Bir de hostunuzda resim yükleme de upload limiti kaç mb onuda info.php dosyası oluşturup kontrol edin lütfen
STMP ayarlarınızı yaptınız mı? Artık çoğu posting güvenlik nedeniyle mail fonksiyonunu çalıştırmıyor.birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
<?php
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert("'.$dil[429].'"); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.