Neler yeni

Yardım lütfen

Ad
Soyad
Katılım
2 Şubat 2020
Konum
antalya
Konular
7
Mesajlar
50
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
merhaba merhaba değerli arkadaşlarım birşey sormak istiyorum www.animasyonokulu.com.tr bir scripti kurdum ilan scripti herşey çalışıyor ama ilan verirken resim yükleniyor ama gözükmüyor sebebi nedir?
 
Ad
Soyad
Katılım
2 Şubat 2020
Konum
antalya
Konular
7
Mesajlar
50
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
aldığın hata varsa paylaş veya resim,fotoğraf yolunu kontrol et
animasyonokulu.com.tr - Google Chrome 4.07.2024 16_29_56.png
 
Yorum
Ad
Soyad
Katılım
2 Şubat 2020
Konum
antalya
Konular
7
Mesajlar
50
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
 
Yorum
Ad
Y**********
Soyad
E**
Katılım
17 Ağustos 2023
Konum
Ankara
Konular
125
Mesajlar
236
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Meslek
web designer
Detay  
Meslek
web designer
Üyelik tipi
  1. Kurumsal
kullandığınız ilan yazılımda function.php dosyasında yada admin panelinde resim url yolu var mı onu ayarladınız mı?
 
Yorum
Ad
Y**********
Soyad
E**
Katılım
17 Ağustos 2023
Konum
Ankara
Konular
125
Mesajlar
236
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Meslek
web designer
Detay  
Meslek
web designer
Üyelik tipi
  1. Kurumsal
resimlerin upload edildiği klasörde chmod 777 verildi mi? Bir de hostunuzda resim yükleme de upload limiti kaç mb onuda info.php dosyası oluşturup kontrol edin lütfen
 
Yorum
Ad
Soyad
Katılım
2 Şubat 2020
Konum
antalya
Konular
7
Mesajlar
50
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
resimlerin upload edildiği klasörde chmod 777 verildi mi? Bir de hostunuzda resim yükleme de upload limiti kaç mb onuda info.php dosyası oluşturup kontrol edin lütfen
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
 
Yorum
Ad
Y**********
Soyad
E**
Katılım
17 Ağustos 2023
Konum
Ankara
Konular
125
Mesajlar
236
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Meslek
web designer
Detay  
Meslek
web designer
Üyelik tipi
  1. Kurumsal
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
STMP ayarlarınızı yaptınız mı? Artık çoğu posting güvenlik nedeniyle mail fonksiyonunu çalıştırmıyor.

Mail fonksiyonu, upload limitleri gibi özellikleri öğrenmek için linkteki makaleyi inceleyebilirsiniz.

Sizin için taze çıktı :)

 
Son düzenleme:
Yorum

Volkyci

Grafik tasarımcı
Ad
VOLKAN
Soyad
KAYMAK
Katılım
23 Kasım 2019
Konum
Bursa
Konular
56
Mesajlar
231
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Meslek
Tekniker
birde iletişim formunda mesaj gönderilmiyor beyaz sayfada kalıyor mesajınız gönderldi gibi yazı çıkmıyor bu kodu nasıl düzenlemeliyim kodda bir yanlışlık var biliyordum unuttum
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert('.$dil[429].'""); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>

PHP:
<?php
$mail->send();
echo '<meta charset="utf-8"> <script> alert("'.$dil[429].'"); window.location.href = "../iletisim.html"; </script>';
?>
kodu güncelledim birde böyle dene. beyaz ekran alıyorsan tekrardan error logunu kontrol et muhakkak hatayı bildiriyordur. resim içinse tam anlayamadım konuyu js yükleyipte mi görüntüleyemiyormusun yoksa uploadmı etmiyor klasör içine bakmak lazım yakından soru cevapla sorunu epey zor çözülür
 
Yorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.