Merhaba Akadaşlar Uzun Zamandır Yapmış olduğum projeyi hizmete açıyorum aslında eğlence olarak tanımlarsak oyun sistemimizi aktif ediyorum üzerinde çalıştığım baştan aşağıya düzenleyip sıfırdan temasını yazdığım oyun sistemim var adı World Of Wars olarak alan adını almış bulunmaktayım. Oyunum için genel hizmet vermeyi ve hedeflerimi büyütmeyi planlıyorum tabi bu sadece benim yaptığımla değil sizlerinde desteği ile geliştirebileceğim oynatabileceğim bir oyundur uzay temalı oyun sistemi projemde hedeflerim uzun vadeli ve başka oyunlarıda piyasaya sürmek bu işte profesyonel olacağım diyemem zamanla tecrubeyle daha iyi bir noktalara kadar getireceğim çok fazla zaman ve uğraşım oldu oyunla ilgili şimdide sizlerle bu durumu paylaşmak istiyorum öncelikle facebook instagram ve discord sunucuların linklerinide bırakacağım.. Sizlerde destek olmanızı istiyorum eminim bu hedefim yavnlış ve başarısız olmayacaktır.
Bize destek olmak isteyen olursa çok seviniriz şuanda mobil uygulama sorunumuz var webview olarak bir apk lazım arayış içindeyim
SİZDE BİZLERE DESTEK OLMAZMISINIZ SON GÜNLERE GELDİM ARTIK OYUN BİTTİ FİNİSH VERİYORUM HAYIRLISIYLA AÇIYORUM SİZDE SAYFALARI TAKİP EDİN SİTE ADRESİ BIRAKIYORUM OYUNU OYNAMANIZ İÇİN ŞUANDA ESKİ TASARIM MEVCUT BİR KAÇ GUN SONRA YENİ ARAYÜZLE V2.0 SİSTEMLE ÇIKIŞ SAĞLIYORUM ARKADAŞLAR
5Adet Evren Mevcuttur Daha Fazlasını Oluşturacağım Sunucuları güçlendiriyorum arkadaşlar Bu evrenlerin belirli yaşam ömrü olacak örnek 6 ay 12 ay 15y vs gibi
Sizlerde Bu Projeye Destek Olabilirsiniz.
Bize destek olmak isteyen olursa çok seviniriz şuanda mobil uygulama sorunumuz var webview olarak bir apk lazım arayış içindeyim
SİZDE BİZLERE DESTEK OLMAZMISINIZ SON GÜNLERE GELDİM ARTIK OYUN BİTTİ FİNİSH VERİYORUM HAYIRLISIYLA AÇIYORUM SİZDE SAYFALARI TAKİP EDİN SİTE ADRESİ BIRAKIYORUM OYUNU OYNAMANIZ İÇİN ŞUANDA ESKİ TASARIM MEVCUT BİR KAÇ GUN SONRA YENİ ARAYÜZLE V2.0 SİSTEMLE ÇIKIŞ SAĞLIYORUM ARKADAŞLAR
5Adet Evren Mevcuttur Daha Fazlasını Oluşturacağım Sunucuları güçlendiriyorum arkadaşlar Bu evrenlerin belirli yaşam ömrü olacak örnek 6 ay 12 ay 15y vs gibi
Andromeda Evreni ŞUANDA AKTİF EVREN OYNAMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
Arp299 Evreni
Erboğa A Evreni
Supernova Evreni
Messier82 Evreni
Sizlerde Bu Projeye Destek Olabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Ad
- Soyad
- Konular
- 327
- Ticaret - 100%
- iletişim
- Meslek
- Seo Danışmanı
Detay
- Meslek
- Seo Danışmanı
- Ad
- Soyad
- Konular
- 1
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- ticaret
Detay
- Meslek
- ticaret
eli sağlık güzel olmuş ama iki noktaya takıldım
1- neden geyik kafalı biri
2- dötoryum santrali nedir?
Yorum
eli sağlık güzel olmuş ama iki noktaya takıldım
1- geyik kafalı değil aslında karakter taç var
2- deuterium oxide aslında anlamı Ağır su, nükleer reaktörlerde kullanılan hidrojen yerine ağır hidrojen izotopuna sahip yoğunluğu yüksek sudur ( gelecek ve 5'inci evreye uğramış ırk olarak başladığınız için ) değerli bir yakıt olarak görülmektedir.
Yorum