Neler yeni

Google Arama Motoruna Web Sitenizi Tanıtma ve Dizin Oluşturma

Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
1604825436601.png


Ucuz ve en iyi web barındırma hizmeti ile en iyi alan adını satın aldım ve blog yazısı yazmaya başladım ama blogumda yazarak google’den endeks elde edebilirmiyim? Google arama motorundan daha fazla gösterim elde etmek için Endeks almaya gerçekten ihtiyacımız var mı?
Evet, gösterim elde etmek için arama motorlarına web sitenizi göndermelisiniz, temel olarak, tüm blogların arama motorundan dizin alması gerekmektedir. Organik okuyucu kitlesine ulaşmak için.
Talimatlarımı izleyerek web sitenizi Google arama motorunda ve diğer arama motorlarında kolayca dizine ekleyebilirsiniz.
Şöyle bir senaryomuz olsun, Gittigidiyor mağazasında ürünleri satmaya karar verdiniz, Gittigidiyor müşteri destek ekibi sizden gelen tüm bilgileri kayıt etti ancak ürünleriniz mağazaya eklemedi, Ne yazık ki! Durum böyle; Müşteriler ürünlerinizi canlı yayınlamadıkça göremiyorlar.
Aynı senaryo, bloglar için de geçerlidir; makaleler yazarak, bilgilerinizi arama motorlarına göndermeniz gerekir; böylece içeriğinizi okuyucularına görüntüleyeceklerdir.
Google arama motorlarında bir web sitesini dizine eklemezseniz, bloglarınıza tek bir ziyaretçi elde edemiyorsunuz, bu nedenle arama motorlarından daha fazla gösterim elde etmek için arama motorlarına hemen web sitenizi gönderin.
Bing, Yahoo ve benzeri diğer arama motorlarının yanı sıra Google arama motorlarındaki dizine web sitesi eklenmesine ilişkin tüm ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşmama izin verin.
Google Arama Motoru’nda Dizinine Ekleme Adımları

Her blog yazarının içeriği dünyaya görünür kılmak için Google arama motorundaki web sitesini endekslemek zorundadır. Dizin Oluşturma: Arama motorları web sitenizin bilgilerini, içeriğinizle eşleşen sorguları aradığında kitleye göstermek üzere kaydetme anlamına gelir.
Öncelikle, arama kutusuna “site: eticaretgunlugu.com” yazmanız gereken web sitenizin dizine eklenip eklenmediğini kontrol etmeyi unutmayın, eticaretgunlugu.com’u alan adınızla değiştirin.
Site: domain.com, arama alanında herhangi bir web sitesi dizini sayfası bilgisi üretiyorsa, web siteniz Google arama motorunda dizine eklenmişse, Google arama motorunda web sitenizi dizinlemek için daha fazla işlem yapmaya gerek yoktur.

Şimdi, Google arama motorundaki Dizin Web Sitesine yönelik talimatlarımı uygulayın. Yeni web sitenizi arama motorlarına indekslemeye başlamadan önce, Google bot’un boş ana sayfanıza gelip tarama yapmanızı istemediğinizden, blogunuzda kaliteli yazılı makalelerin olduğundan emin olun.
Daha hızlı indeksleme yapmak için,
  • Site Haritası gönderimi
  • Yorum ekle
  • Web sitesi başvurusu
  • Topluma sunulma
  • Misafir Gönderme
  • Ping Hizmetleri
Site Haritası Gönderme :
Site haritası, web sitenizin yazılarının bilgileri, web sitenizin altyapısı olduğunu söyleyebiliriz. Yazıyı yazdıktan sonra makalenizi dizine eklemek için arama motorlarına web sitenizin site haritasını göndermeniz gerekmektedir.
Web siteniz için bir site haritası oluşturmak yerine, işi yapmak için eklentilerden yararlanın, en popüler WordPress eklentilerinden, All in One SEO eklentisinin farkındasınız umarım, yalnızca eklentiyi etkinleştirin, site haritası oluşturacak ve arama motorlarına sitenizi otomatik olarak gönderecektir. .
Web sitenizde All in One SEO eklentisini etkinleştirin ve ayrıntıları yapılandırın, site haritasını Google arama motorundaki dizin web sitesine göndermiş olursunuz.

Yorum Ekle :
Biliyor musun? arama motorları hızlı bir şekilde yüksek PR web sitesi makale ve yorumlarını indekslemektedir, bu nedenle Google arama motorunda dizin web sitesi almak için bu ipucunu kullanmamız gerekiyor.
Ziyaret yüksek sayfa sıralaması ve belirli bir konu, alana odaklanmış en popüler web siteleri, makale okurları ve web sitelerine değerli yorumlar bırakırlar.
Google bot bu yüksek PR’ı olan makaleleri endeksleme yaptıktan sonra, botlar yorumları doğrudan web sitenize yükleyecek, aradıklarında web sitenizi hızla indeksleyeceklerdir.
Elinizden geldiği kadar çok web sitesini ziyaret edin ve düşüncelerinizi yorum bölümlerinde bırakın.

Web sitesi başvurusu:
Hızlı indeksleme için URL’yi Google arama motoruna gönderebilirsiniz , sayfaya gitmek için burayı tıklayın .

URL’nizin gönderilmesinden sonra, Google arama motorundaki web sitesinin dizine eklenmesinin 1-2 gün sürer, hızlı indeks almak için web sitenizin URL’sini dizinlere ve forumlara gönderebilirsiniz.

Web sitenizi birçok ücretsiz araçlara gönderebilirsiniz, araçlardan biri IMT web sitesi gönderenidir, sayfayı gezmek için burayı tıklayın .

Sosyal Gönderi:
Sosyal platformlardan Google arama motorlarındaki dizin web sitesine yardım alabilirsiniz, Arama motorları sosyal platform bağlantılarıyla çok hızlıdır; dolayısıyla Google+, Facebook, Twitter, Pinterest ve benzeri sayfaları oluşturduğunuzdan emin olun ve web sitenizin URL’sini paylaşın. hızlı dizin elde edersiniz.
Web sitenizin URL’sini ne kadar sosyal platform varsa hepsinde paylaşmaya çalışın; URL’nizi sosyal platformlarda paylaşarak sitenize geri dönüş de sağlayabilirsiniz.

Misafir Gönderme:
Konuk yazarlık organik okur çekmek için mükemmel bir yöntemdir. Değişik bloglara makaleler yazabilirsiniz.
Misafir gönderme, arama motorlarına web sitesi göndermenizi ve blog’unuza sadık trafik çekmenizi sağlar ve arama motorlarında sayfa sıralamanızı artırabilecek dofollow alabilirsiniz.
Birden fazla web sitesine misafir makale yazın ve yenilikçi düşüncelerinizi okuyucularla paylaşın, böylece hem siz hem de blogunuz faydalanır.

Ping Hizmetleri:
Ping servislerini kullanarak Google arama motorundaki web sitesini hızlı bir şekilde dizine ekleyebilir, Ping hizmetleri arama motorlarına web siteniz hakkında bilgi verebilir.
İki ping servis aracı önereceğim, web sitenizin URL’sini onlara Google arama motorunda dizin web sitesi olsun diye göndermeyi ihmal etmeyin, onlar Tıklayın , Tıklayın .
Web sitenize bir meta açıklama eklemeyi ve bazı önemli SEO ile ilgili makalelerimizi takip etmeyi unutmayınız. Google+, Twitter ve Facebook’ta bir profil oluşturmayı ve bağlantıyı herkese açık olarak paylaşmanızı öneriyorum. Çünkü bu, Google Arama’da Dizin oluşturmada Web Sitenize çok yardımcı olacaktır. Ayrıca Google’dan ekstradan dofollow alacaksınız .
Bunlar, Google arama motorlarında ve diğer popüler arama motorlarında dizine eklenen eksiksiz adımlar ve talimatlardır.

Google Arama Motoru Dizinine Ekleme Hakkında SSS
SORU) URL’yi Google arama motoruna nasıl gönderebilirim?
CEVAP) Buraya tıklayın ve web sitenizin URL’sini sayfaya girin ve Google arama motorundaki dizin web sitesine gönderin.
SORU) Web sitemi Google’a nasıl gönderirim?
CEVAP) Google arama motorunda web sitelerini endekslemek için yukarıda belirtilen adımları izleyebilirsiniz; yoksa Google arama motorunda bir varlığınız olabilir ve sitemap’ınızı daha hızlı dizin için Google’a gönderebilirsiniz.
Sorunuz mu var? Sorunu çözmek için yardıma mı ihtiyacınız var? Değerli yorumlarınızı bırakın, çözmek için size geri döneceğim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.