Neler yeni
Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
29 Temmuz 2022
Konum
Sakarya
Konular
2
Mesajlar
2
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Meslek
Web Desing
Detay  
Meslek
Web Desing

Dijital dünyada her geçen gün oyun severlerin ilgisini çekebilecek düzeyde renkli ve eğlenceli oyunlar üretiliyor.​


mafiafathergame.jpg


Dijital dünyada her geçen gün oyun severlerin ilgisini çekebilecek düzeyde renkli ve eğlenceli oyunlar üretiliyor. Özellikle Metin tabanlı oyunlar çoklu oyuncu desteği ile oldukça büyük ilgi görüyor. Son dönemlerde Metin destekli bir mafya oyunu gündemden düşmüyor. Mafia Father Game isimli bu oyun 2022 yılında geliştirilen ve en çok sevilen mafya oyun içeriklerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Mafia Father Game mafya oyununda her bir oyuncunun kendi suçu çetesini kurması ve bu çeteyi yönetmesi gerekiyor. Bu farklı oyun tarzı internet tabanlı oyun oynamayı seven oyuncular için tutku ve heyecan dolu bir oyun olarak nitelendiriliyor. Mafia Father Game oyunda bir başarı elde edebilmeniz için mafya yönetimi konusunda belirli bazı becerilere sahip olmanız gerekiyor. Çünkü bu oyun sizlerin kuracağı görevleri tamamlamak üzere planlanıyor. Kurduğunuz görevleri yerine getirebilmek için kendi çeteniz oluşturmanız ve kendi silahlanmanızı en güçlü şekilde yapmanız isteniyor.

Ülkemizde bu renkli ve eğlenceli mafya oyununa ulaşabilmek için Mafia Father Game web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Mafia Father Game Nasıl Bir Oyun?​

Mafia Father Game oyunu bir mafya oyun içeriğidir. Bu oyunda oyuncuların kendi suç çetesini kurarak diğer suç çeteleri ile kıyasıya bir mücadele içerisine girmektedir. Burada mafya yönetme yeteneği güçlü olanlar her zaman kazanacaktır. Oyunda bir mafya babası olarak çetenizi kurmanız ve onlara görevler atayarak diğer suç çetelerinin üstesinden gelmeniz isteniyor. Bunun için sizlere tonlarca farklı silah, zırh ve çete üyesi sunuluyor. Bunları en iyi şekilde yönetebilenler ve acımasız olanlar bu oyunda kazanıyor.

Mafia Father Game oyunu metin tabanlı olarak online bir şekilde oynanıyor. Çok oyunculu bir oyun olması bu oyunu daha da heyecan verici ve tutku dolu bir hale getiriyor. Bu muhteşem deneyimi en iyi şekilde yaşayabilmek için Mafia Father Game sitesini tercih edebilirsiniz.

mafiafatgergamecar1.png mafiafatgergamecar2.png mafiafatgergamecar3.png mafiafatgergamecar4.png

Mafia Father Game Özellikleri​

Mafia Father Game gangster oyun özelliği ile sizlere kendi suç imparatorluğunuzu kurma imkanı veriyor. Büyük bir mafya çetesinin lideri olmak ve o çeteyi yönetebilmek için silah ve ekipman gibi özel destekler sunuluyor. Çetenizi en iyi şekilde yöneterek diğer suç örgütlerinin üstesinden gelebileceğinize inanıyorsanız Mafia Father Game sitesine giriş yapabilirsiniz.

 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.