Neler yeni
Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
30 Mayıs 2019
Konum
web master
Konular
327
Mesajlar
493
Ticaret - 100%
1   0   0
  
iletişim
Meslek
Seo Danışmanı
Detay  
Meslek
Seo Danışmanı
Casper VIA S 1.jpg


Tasarım: Sadece yüksek özelliklere sahip olan bir akıllı telefon iyi akıllı telefondur demek yanlış olur. Bunun yanında fiyat performans ürünleri de var. Bunlardan birisi de VIA S akıllı telefonu. Uygun fiyatlı bir akıllı telefon olan seride. Su damlası şeklinde bir çentik alanı kullanılıyor. Tek bir kameranın bulunduğu bu çentik alanının dışında alt çerçeve dikkat çekiyor.

Yanlardan oldukça ince çerçeveler var ancak alt kısımda çerçeve bölümü biraz kalın. Telefonun arka kapak tasarımına geçtiğimiz zaman da yine çift kamera bizi karşılıyor. Üst üste sıralı olan çift kameranın hemen altında bir de flaş ışığı var. Parmak izi sensörleri ise ortalanmış bir şekilde sunulmuş.

Ekran: Fiyat performans serisi bir akıllı telefondan söz ediyoruz. Haliyle erkan kısmında çok yüksek özellikler beklememek gerekiyor. Bu modelde 6.22 inçlik bir ekran kullanılmış. IPS LCD panel teknolojisinde olan ekranların çözünürlük değeri ise 720 X 1520 olarak belirlenmiş durumda. 207 PPi gibi bir piksel yoğunluğu bulunan ekranda 450 nit parlaklık değeri var.

Casper VIA S 2.jpg


Teknik Özellikler: Bu modelde de MediaTek işlemciler tercih edilmiş durumda. Telefonun içerisinde MediaTek Helio P22 işlemcileri kullanılıyor. 8 çekirdekli işlemcinin maksimum saat hızı kısmında da 2.0 GHz değerine kadar çıkabildiğini ekleyelim. Grafik birimi kısmında PowerVR GE8320 serisinin kullanıldığı seride 3 GB RAM miktarı var. Depolama alanı kısmında ise 64 GB ve 128 GB arasında seçim yapabiliyorsunuz.

Kamera Özellikleri: Yeni akıllı telefonların kamera özelliklerinde dikkat çeken seriler arasında yer aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Bu modelde 13 MP değerinde bir ana kamera var. f/2.4 diyafram açıklığında olan kameraya 2 MP değerinde bir de derinlik algısı kamerası ekleniyor. Ön kısımda ise 13 MP değerinde tek bir kamera kullanıldığını eklemiş olalım.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.