kullandın modemı oto vps al guvenlık sorunu yasıyorsunarkadaşlar merhaba windows 10 kullanıyorum ve orjınal surum modemden bılgısayara ag kablosu yetmedıgınden wıfı adaptoru aldım alıcı bılgısayara taktıgımda wifi leri goruyor ama sorun su kı "bu aga baglanamadı" hatası alıyorum bununla ılgılı ne yapmalıyım hıc bır aga baglanmıyor baska adaptor de aldım aynı ne yapmalıyım
Ekli dosyayı görüntüle 4095
Turgut K.
İlaydam
soyle yaparmisin, kendI modem arayuzune gir sifreyi baska tur kodlama sekilini secip denermisin?
misal sadece web kodlamali bir sifre gir wifi sifresine
misal sadece web kodlamali bir sifre gir wifi sifresine
Yorum
bunları denedım ama sadece WEBP denemedım ondada tuhaf bı uyarı verdı guvenemedım ordakı yazıya nasıl yapcam modem wıfı sıfresını karmasık sembollu yaptım ama yıne dedı
Yorum
Turgut K.
İlaydam
büyük olasılıkla wpa2 destekmiyor olabilir, birşey olmaz web de kullanabilirsin yani denemek amaçlı basit bir şifre gir ve bağlanmayı dene
Yorum
yok abi aynı bırsey sormak ıstıyorum drıver gormedım bu adaptorun ıcınde ondan olma ıhtımalı nedır
Yorum
Turgut K.
İlaydam
windows 10 otomatik olarak güncellemelerle o driveri yüklemiştir çoktan kullanıma hazır, birde orda 5ghz devre dışı bırakarak normal 2.4ghz olması gerek otomatikmen birde böyle dene.
5 g hızını desteklemeyebilir oda olabilir
5 g hızını desteklemeyebilir oda olabilir
Yorum
abi şuanda herseyı denedım dedıgın gıbı yaptım hatta misafir wifi girişte var şifresiz oluşturuyor onda bıle dırek bu aga baglanamadı dedı cıldırcam
Yorum
Turgut K.
İlaydam
çok garip, o adaptor büyük ihtimal wpa2 şifreyi desteklemiyor veya bağlantı hızını destkemiyor.. benimde başıma gelmişti nano wifi adaptörüm vardı aynı sorunu bu şekilde cözmüştüm.
Yeni modemlerle bazen uyuşmuyorlar, aklıma başka bişey gelmiyor yani firewall desen sanmıyorum cunki firewall dışardan içeriye gelen giden ilgili çalışır.
uzak bağlantı kurmamız mümkünmü?
Yeni modemlerle bazen uyuşmuyorlar, aklıma başka bişey gelmiyor yani firewall desen sanmıyorum cunki firewall dışardan içeriye gelen giden ilgili çalışır.
uzak bağlantı kurmamız mümkünmü?
Yorum
Turgut K.
İlaydam
abi ozaman en kolay yoldan bu wifi adaptorunu aldıgım yere gıdeyım anlatayım durumu
olur, tam emin olmak adına diyorum tüm yaptığımız ayarları tekrar eski haline getir ve tekrar adım adım yeniden dene.
Denetim masadındaki protokol alanını eski haline getir oraya birdaha dokunma ondan olacağını zannetmiyorum, şu kesin Adaptor ve Modem arasında uyumsuzluk var ondan kaynaklıyor.
O adımları tekrar dene modemi açıp kapatmayı sakın unutma, misal WPA2 den Web şifrelemeye geçerken mutlaka yeniden başlatman gerekir ayarlar kayıt olması için.
bu adımları uygula baktın olmuyor, Amazon ve internet üzerinden 5G hızını destekleyen yeni nesil Nano Wifi adaptorünü öneririm.
ricaa ederim
Son düzenleme:
Yorum