Neler yeni

Web Sitesi Yaptır - Web Yaptır

Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
14 Ocak 2020
Konum
turkey
Konular
5
Mesajlar
19
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
trteknet Dizine yeni bir link ekledi.

53.jpg

Sektör içerisinde sunduğumuz hizmet içeriği ile ön planda yer alan firmamız yenilikçi ve modern anlayış içerisinde size yardımcı olur. İhtiyaç duyduğunuz hizmet kaliteli bir şekilde size ulaşır ve sektör içerisinde rekabet düzeyinizde artış yaşanır. E ticaret alanında çalışma yapıyorsanız gerekli olan alt yapı çalışmasının titiz bir şekilde yürütülmesi gerekir. Özellikle Seo konusunda çalışma yaparak başarılı bir çalışma grafiği oluşturabilirsiniz. Tüm bu alt yapı sizin lider konuma yükselmenize yardımcı olacaktır. Bu konuda geliştirdiğimiz özel yöntemler ile yardımcı oluyor ve geleceğe daha emin adımlar ile yürümenize katkı sağlıyoruz. Tüm dijital kanalların uyumlu bir şekilde kullanımını yapıyor ve marka değerinizin dijital çerçeve de oluşmasına katkı sağlıyoruz.

Kurumsal Web Site Tasarımı

İşletmeniz için tercih edeceğiniz web sitenizin özgün ve modern bir tasarımının olması gerekir. Bu sayede hedef kitleyi daha iyi bir şekilde etkileyebilir ve amacınıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu konuda özel çalışmaları size ayrıcalıklı olarak sunuyoruz. Yapılan her çalışma fark edilmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca mobil uyumluluk esasına önem veriyor ve her tasarımı buna uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sizde bu konuda sunduğumuz kurumsal hizmet içeriğinden yararlanabilir ve satışlarınızı pozitif yönde arttırabilirsiniz. Web site tasarımı ve ilgili içeriklerin hazırlanması konusunda uzman personel size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Rekabetinizi Güçlendirin

Sunduğumuz hizmet içeriği sayesinde bulunduğunuz sektörde rekabetinizi daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Marka değerinin oluşmasından ürünlerin pazarlanması aşamasına kadar kurumsal bir hizmetten yararlanabilirsiniz. Özellikle ürün veya hizmet satışında bulunan firmalar geniş kitlelere kolayca erişim sağlayarak başarılı bir grafik oluşturabilirler. Bu konuda geçmişten gelen deneyim ve tecrübe ile hizmet veren firmamız müşteri memnuniyet ilkesini benimseyerek çalışmalarını sürdürüyor. Sizde bu sunulan hizmetlerden yararlanabilir ve en iyi sonuçları elde edebilirsiniz. İlgili web sitelerini yönetebileceğiniz paneller de kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Bu sayede ilgili değişiklikleri kısa sürede yapabilirsiniz. Yapılan tüm bu çalışmalar Seo alt yapısına uygun bir şekilde size sunuluyor. Bu da hızlı ve başarılı bir şekilde sonuç almanıza yardımcı olacaktır.

Linke git...
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.