Parayla satmak yasak hocamParayla satın alabilirim domain karşılığı yani verecek varsa
Parayla satın alabilirim domain karşılığı yani verecek varsa
evet r10 verecek varsa karşılığında bir yıllık domain verebilirimsen bu konuda ciddmisin kardeşim
![]()
vallah kardeşim ben bir ara form doldurdum bir davetiye kodu verdiler ama şuan nerdedir bilmiyorum araştırıyorum hangi emaile göndermişler diye bulursam sana atarım domaine ihtiyacım yokevet r10 verecek varsa karşılığında bir yıllık domain verebilirim
Unutma beni patronvallah kardeşim ben bir ara form doldurdum bir davetiye kodu verdiler ama şuan nerdedir bilmiyorum araştırıyorum hangi emaile göndermişler diye bulursam sana atarım domaine ihtiyacım yokherşey karşısızlıkla yapılabilir bulursam haber veririm
Adminim bilmiyorum da 1 seneye yakındır araştırıyorum kod bulamadımBir kişi kaç kişiye davet kullandırıyor orda
Şans garibana gülmez kiŞuan gönderilecek hiç davetiyeniz kalmadı yazdı bana kimseye de göndermemiştim oysa
Doldurdum da alan adım bi tek guney.design var ondan kabul olmuorşimdi size başvuru yaparken önemli kısmını anlatayım
Yapılan her başvuru tek tek inceleniyor. Davetiye için gerekli kod onayın ardından başvurulan email adresine gönderiliyor. Domain uzantılı mail kullanılması önemli fakat icloud mailde olabilir.
R10.net'e üye olabilmek için davetiye başvuru formuna sahip olduğunuz alan adlarını yazmayı ve hakkınızda kısmını boş bırakmamaya özen gösterin
aynen alan adlarına çok dikkat ediyorlarDoldurdum da alan adım bi tek guney.design var ondan kabul olmuor
R10 Davetiyesi Satmak YasakElimde 2 Adet r10 davetiye mevcuttur 200 TL veririm tanesini
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.