ne kadarlık bir tutar gönderdiniz ?az para olsa bişey demem fazla
300 tlne kadarlık bir tutar gönderdiniz ?
300 tl
cevap verdimiKendisine whatsapp üzerinden yazdım, sizde konuya gerekli kanıtları ekleyin.
Özel mesaj üzerinden konu detaylı olarak açıklanmıştır.Şikayet konusu açarken
şikayetci olunan kişi şikayet sebebi ve kanıtlar olması şarttır. bunu unutma @KingAbdullah konuyu geçici kapatıyorum osman sana maaşında ödeme geçecektir.
kardesım adam 3 mılyarınımı carptı yaygara yapıyon once dolandırıldıgına dahil belge sun odedın makbuzları goster bılıp bılmeden adamı neden karalıyon once bı durumu arastırıp foruma dolandırdım konusu acın
kardesım adam 3 mılyarınımı carptı yaygara yapıyon once dolandırıldıgına dahil belge sun odedın makbuzları goster bılıp bılmeden adamı neden karalıyon once bı durumu arastırıp foruma dolandırdım konusu acın
10- Yöneticiler hakkında, forum yönetimiyle ilgili konularda şikayet başlığı açılması yasaktır. Verilen bir karar ya da yapılan bir işlemden memnun değilseniz, şikayetci olduğunuz yönetici harici yöneticilere gerekli KANIT'ları iletiniz yapılan inceleme sonrası site sahibi @Zeki ; ile inceleme yapan yönetici iletişime geçerek gerekli yaptırım uygulanacaktır.
senin neyle alakan var forum sıtesı degılmı burası ısteyen ıstedı sekılde yorum yapar mod oldunuz dıye artıstmı oldunuz tehdıt etmeden once kendını sorgula 2 gun uzaklastırma verıcekmıs verebılırsın kardes sorun yokŞikayet Konusuna 3 cü tarafların yazması YASAK.
Konuyla alakalı isminizin yada kullanıcı adınız geçmediği tespiti ve bu davranışın devamı tekraranırsa forum içinde 2 gün uzaklaştırma alacaksınız.
konuyla alakalı isim geçiiyorsa sizinde içinde oldugu bir şikayet konusu ise konuya davet edilirsiniz.
Kurallar neyse o arkadaşım ve kural neyse uygulamak artislikse sıkıntı varsa @Zeki şikayetde bulunsenin neyle alakan var forum sıtesı degılmı burası ısteyen ıstedı sekılde yorum yapar mod oldunuz dıye artıstmı oldunuz tehdıt etmeden once kendını sorgula 2 gun uzaklastırma verıcekmıs verebılırsın kardes sorun yok![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.