Donanım, yazılım, Elektronik tarzı bir forum kurabilirsin
turgay dedigi dogru ama onun için tek başına bir kişi ile yürütülecek bir iş degil bence.Çünkü bizim türk milleti olarak onlinedestek degimizde hemen cevap verecek birileri olacağını düşünürüz.Ynalış isem yanlış söylüyorsunuz diye bilrisiniz.
bu scripti bilmiyorsan, kurulum konusunda veya kurduktan sonra yapılacaklar için destek sağlarımTekrardan önerimi veriyim, Dediğim gibi Donanım yazılım tarzı forum kur forum scripti olarak bunu kullanmanı öneririm tam uyumlu olacaktır.
Demo llinki : Flarum Community
indirme linki : Flarum Forum Scripti | PhpScriptTR
Bu script biliyorum çok hoşuma gidiyor ama hostingin farklı olması gerekiyor galiba her hostinge olmuyor bu bakayım bi iyi hatırlattınTekrardan önerimi veriyim, Dediğim gibi Donanım yazılım tarzı forum kur forum scripti olarak bunu kullanmanı öneririm tam uyumlu olacaktır.
Demo llinki : Flarum Community
indirme linki : Flarum Forum Scripti | PhpScriptTR
çalışır çalışır dert etmeBu script biliyorum çok hoşuma gidiyor ama hostingin farklı olması gerekiyor galiba her hostinge olmuyor bu bakayım bi iyi hatırlattın![]()
onu bilmiyordum, denemekte fayda varFlarum scripti ssh gerektiren yazılım olduğundan dolayı paylaşımlı hosting paketlerinde stabil olarak çalışmamaktadır. @@tugayozbilgic
onu bilmiyordum, denemekte fayda var
question2answer bu da olabilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.