Serkandagli360
Webien EDİTÖR
- Ad
- Soyad
- Konular
- 17
- Ticaret - 0%
- Meslek
- muhasebe
Detay
- Meslek
- muhasebe
- Tecrübe
- 05544628929
- Uzmanlık alanları
- Anadolu Üniversitesi işletme mezunuyum. Aynı zamanda uzun zamandır turizm sektöründe Barmen olarak çalıştım. Açtığım web sitemde çeşitli makaleler yazıyorum. politik, sağlık, spor, bilimsel yazılar, esrarengiz olaylar ilgili yazılarım var. Aynı zamanda Özgür düşüncelerin mücadelesi adında bir kitap yazıyorum.. Kitabım yakında bitecek ve yayınlayacağım.
- Diğer sitelerim
- https://www.kolayvideo.xyz/
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Hesap
- 1202523707
Photoshop
-
- Başlangıç düzeyi30%
İllüstratör
-
- Orta düzey50%
PHP
-
- Orta düzey50%
CSS3
-
- Orta düzey50%
JavaScript
-
- Orta düzey50%
O kız fotoğraflarında bana her baktığında, aynı zamanda bende fotoğraflarda o güzel gözlere her baktığımda, onun gözlerinin içindeki uçsuz bucaksız bir denizin güzelliğini görüyorum. Bu deniz kartpostallarda ki İstanbul'un kıyılarını, sahillerini süsleyen görkemli dalgalarla dans eden ay ışığının güzelliği fotoğraflara yansıyan eşsiz bir güzellik bu..! Evet, Karadeniz’in ötesinde bir yerde Sanki bu gözlerin içindeki ruh beni çağırır gibi bir his uyandırıyor kalbimin içindeki huzur verici dalgaların sahili okşaması gibi..!
O kız Karadeniz’in ötesinden bir yerlerden bana bakıyor fotoğraflarında sarı saçlarıyla, bembeyaz teniyle, eşsiz dudaklarıyla aynı zamanda bakışlarındaki masumiyet ve güzelliği gözlerine yansıyor sanki..! Ulaşmak istediğin ve ulaşmadığın denizin ötesinden gelen bir güzellik bu, Evet o kız düşlerde gördüğüm pamuk prensesten başkası değil, Aslında…
O KIZEkli dosyalar