Api Sistemi İle Hocammobil onayı yapabilmek için Kaynağı nereden bulacağız ? O sistemin kaynağı neresi onu bilmek lazım
nerden yani hocam o api'yi paylaşan siteler hangileri rica edebilirmiyiz ?Api Sistemi İle Hocam
Hocam o basit bir sistem biraz bilgin varsa sende yapabilirsin benim konularımda mevcut api key tabanlı sistem oluşturma veya googlede api key olusturma yaparakta bulabilirsin nasıl yapılacagınınerden yani hocam o api'yi paylaşan siteler hangileri rica edebilirmiyiz ?
Hocam o basit bir sistem biraz bilgin varsa sende yapabilirsin benim konularımda mevcut api key tabanlı sistem oluşturma veya googlede api key olusturma yaparakta bulabilirsin nasıl yapılacagını
Sms Onay Sitelerinde Canlı Desteklere Yazıp Araştırma Yapabilirsiniz Hocam Bende O Şekilde Yapıyorumnerden yani hocam o api'yi paylaşan siteler hangileri rica edebilirmiyiz ?
aa lütfen hocam ne demem paylaşmak istemiyorum olur mu öyle şey. Yani bu forum beni iyi tanır elimde varsa ölümüne atarım buraya. ama inanki suanda yok. Prfilimden konularım kısmında api key anlattım oradan alabilirsin keypaylaşmak istemiyorum demenin 2 farklı yolu muhterem desene söylemek istemiyorum diye
bende öyle diyorum ama arkadaş söylemek istermiyor zannetti neyse sağlık olsunSms Onay Sitelerinde Canlı Desteklere Yazıp Araştırma Yapabilirsiniz Hocam Bende O Şekilde Yapıyorum
bende öyle diyorum ama arkadaş söylemek istermiyor zannetti neyse sağlık olsun
ben profilinize giremiyorum sanırım sınırlandırılmış, yani bakamıyorum hata veriyor
Proovl SMS Services işine yarayabilirben profilinize giremiyorum sanırım sınırlandırılmış, yani bakamıyorum hata veriyor
kardo tmm %90 herşey ücretsiz ****** götürsende %10 kısmı belirli küçük bir ücret olurhayır çalma falan yok alıntı o
hırlı ve hırsız yani ç(alıntı) Bak Metin Abi işi biliyorProovl SMS Services işine yarayabilir
not: yabancıdan çaldım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.