- Ad
- Soyad
- Konular
- 10
- Ticaret - 0%
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Detay
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
- Bilgisayar ve Telefon Yazılım Uzmanlığı
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
kralmetin0606
M.K.A
Beni çok iyi anlamıssın kardeşim. Hakkımdaki sezgilerinde haklısın dogru. Çok ugrastım artık sıkıldım tat alamamaya başladım soğudum sonra kendimi ücretsiz yardım etmeye adadım elimden geldigince de bisiler yapmaya calısıyorumaslında insan sevdiği şeylerle uğraşınca güzel olur bizim Metin Abi bu işin piri olmuş artık soğumuş bende bir işe başlasam istediğimi alamazsam o işi bırakırım
onca uğraş sonra gelsin emeğinin karşılığını almadığında kötü bilgisayar işini yapıyorum adama anakart değişimi yapacam montaj ücretini almadım sadece rem ddr 3 4 gb taktım 70 tl aldım adam bi küfretmediği kaldı bana şuan desen bilgisayar işinde para var derim hiç bulaşma
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 10
- Ticaret - 0%
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Detay
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Cömertliğin insana kazandırdığı değer ne ise cimriliğin insandan aldığı da odur.
bu sözü severim tam yerinde bir söz
Yorum
kralmetin0606
M.K.A
Güzel sözmüş gerçekten. Bu (ç)alıntı yapabilirim demi azizcim? Teşekkür edeirm sağ olCömertliğin insana kazandırdığı değer ne ise cimriliğin insandan aldığı da odur.
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 10
- Ticaret - 0%
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Detay
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
en güzelini yapmışsın abi ben şuan real da öğretmen ve öğrenci kardeşlerime ücretsiz bilgisayar konusunda yardımcı oluyorum inan bunun zevki paradan daha güzel onların sevinçleri vallah paranın sevincinden bin kat iyiBeni çok iyi anlamıssın kardeşim. Hakkımdaki sezgilerinde haklısın dogru. Çok ugrastım artık sıkıldım tat alamamaya başladım soğudum sonra kendimi ücretsiz yardım etmeye adadım elimden geldigince de bisiler yapmaya calısıyorum
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 10
- Ticaret - 0%
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Detay
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
baş tacısın abi sitemi bile sömüre bilirsin serbestsinGüzel sözmüş gerçekten. Bu (ç)alıntı yapabilirim demi azizcim? Teşekkür edeirm sağ ol
Yorum
kralmetin0606
M.K.A
Eyvallah kardeşim sen de öylesin. Durumlar kısmında paylaştım ama kaynak belirttim A.A diyebaş tacısın abi sitemi bile sömüre bilirsin serbestsin
Yorum
kralmetin0606
M.K.A
Çok doğru bende insanların sevincini paylaşmayı tatdım onların mutlulugu benimde mutlulugu getirdi o saatten sonrada paranın bir hükmü kalmadı ve ücretsiz yardım ettimen güzelini yapmışsın abi ben şuan real da öğretmen ve öğrenci kardeşlerime ücretsiz bilgisayar konusunda yardımcı oluyorum inan bunun zevki paradan daha güzel onların sevinçleri vallah paranın sevincinden bin kat iyi
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 8
- Ticaret - 100%
- iletişim
- Meslek
- Web Developer
Detay
- Meslek
- Web Developer
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
-
Web Tasarım
Grafik Tasarım
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Çok güzelmiş. Teşekkürler php olsaydı daha iyi olurmuşASP.NET tabanlıdır güçlü seo yapısı vardır
MOBİL UYUMLUDUR
demo ;İçeriği görebilmek için üye olunuz
indirme linki;İçeriği görebilmek için üye olunuz
Yorum