Neler yeni

HUAWEI WATCH GT 2 SERİSİ

Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
30 Mayıs 2019
Konum
web master
Konular
327
Mesajlar
493
Ticaret - 100%
1   0   0
  
iletişim
Meslek
Seo Danışmanı
Detay  
Meslek
Seo Danışmanı
En son teknolojiyi kullanan Huawei Watch GT 2 Serisi, konu spor, egzersiz ve hatta dans etmek olduğunda en büyük yardımcınız. Zira Huawei Watch GT 2 Serisi, 85’i özel olmak üzere toplam 100 farklı egzersiz moduna sahip. GPS destekli modlar sayesinde tüm aktivitelerinizi, yaktığınız kalori, nabız seviyeniz ve adım sayısı gibi detaylarıda takip edebilirsiniz. Size kalan tek şey ise egzersiz modunda çalacak o güzel şarkılarınızdan birini seçmek. İşte bu kadar!
WATCH GT 2 SERİSİ İLE RAHAT NEFES ALIN: WATCH GT 2 SERİSİ İLE TAKİPTE KALIN
Kandaki oksijen oranı ciddi sağlık sorunlarının habercisi olabilir. Bu konuda bünyesinde SpO2 ve bir kalp atış hızı izleme özelliklerini barındıran Huawei Watch GT 2 Serisi sizin yardımınıza koşuyor. Huawei Watch GT 2 Serisinin SpO2 sensörü sayesinde kandaki oksijen seviyesi ölçülebiliyor, kalp atış hızı sensörüyle de saniyeler içinde nabız ölçümü yapılabiliyor.


KALİTELİ UYKU İLE YAŞAM KALİTENİZİ ARTTIRIN
Ne kadar kesintisiz ve derin uyuduğunuzu biliyor musunuz? Bazen 7-8 saat uyuduğumuz zaman bile yataktan yorgun kalkarız. Uyku bize hiç yetmez. İşte bunun sebebi sizin fark etmeden aslında derin uyuyamıyor olmanızdır. HUAWEI TruSleepTM 2.0 ile HUAWEI WATCH GT 2 Serisi, size dinlenme önerileri sunarken 6 yaygın uyku türünü bilimsel olarak izleyebilir ve teşhis edebilir. Siz uyurken saatiniz kalp atışınızı izler, nefes alıp vermenizi analiz eder ve uyku kalitenizi puanlar.Bu sayede uykunuzu takip edebilir, kendinizi analiz edebilirsiniz.
ZAMANI BİTMEDEN YAŞAYIN
Huawei Watch GT 2 Serisi, 2 hafta şarja ihtiyaç duymayan pil ömrüyle sizi asla yarı yolda bırakmaz. Eşsiz teknolojisi sayesinde Huawei Watch GT 2 Serisi güç tüketimini otomatik olarak ayarlar ve daha uzun ömürlü bir pil için optimize eder. Zamanı kusursuz yaşamak tam da böyle bir şey!
Ünlü düşünür Seneca: ‘’ Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.’’ demiştir. Siz de zamanı en iyi şekilde değerlendirmek ve mutlu olmak istiyorsanız, daha fazla beklemeden
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.