Neler yeni
Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon

TeknoWebien

Webien EDİTÖR
Ad
Soyad
Katılım
17 Ocak 2019
Konular
10
Mesajlar
12
Ticaret - 0%
0   0   0
  
iletişim
Screenshot_2020-08-10-13-43-10-435_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Sabah uyandınız. Kendi benliğinizle yeni bir güne güzel bir " Merhaba " demek istiyorsunuz. Elinize telefonu aldığınız ân sizin için tasarlanan senaryolu bir güne zihinleriniz hazır hale getiriliyor. Bakıyorsunuz ki hep kötü haberler dünya'yı sarmış… hep yeni bir gelişme ve olumsuz haberler… burada öz benliğiniz ve güne yayılması gereken enerjinizin seyri değişmeye başlıyor. Haberlere bakmasanız bile herhangi bir arkadaşınızın sosyal sayfalardaki paylaşımlarından biri muhakkak sizin duygularınızı kontrol edecek. Çünkü o arkadaşınızda bu beyin yıkama zincirinin içine girmiş. Bakıyorsunuz bir paylaşım size mutluluk veriyor, diğer bir paylaşım sizi hüzünlendiriyor, diğeri ise sizde öfke duygularını kabartıyor. İşte yönlendirme burada başlıyor. İnsanların her gün öfke duygularını beyinlerinde aktif hale getiriyorlar. Daha da doğrusu öfke duygularını paylaşımlar ve yalan haberlerle sürekli besliyorlar. Bir insanda ne kadar çok belirli bir duyguyu beslerseniz, o duygu genele yayılır. Her gün alınan bu öfke duygusuyla sizdeki stres oranı daha da artar. Beyinde aktive edilen bu duyguyla daha da mutsuzlaşır ve daha agresif bir insan haline gelirsiniz. Hiçbir şeye tahammülü olmayan bir varlık haline gelmek kaçınılmaz olur. Siz ki ne zaman doğal bir akışla kendi motivenizi toplamaya başlasanız, cep medyasına daldığınız an yeniden öfke duygusu aktive edilir. O duygu her gün ruhunuzda tazelenir. Sonuçta hayata ve geleceğe korku ve kaygıyla bakan bir nesil… anksiyeti, panikatak ve şizofrenik haller ortaya çıkmaya başlayabilir. Bu zihinsel kurgu en yakınınızdaki kişileri de etkilemeye başlar. Etkilendikçe normal davranış normları bozulur ve normal olmayanlar doğal hale gelir. Bu doğal olmayan hayatın akışı toplumlarda bariz bir Algı'da Bozukluk oluşturur.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.