Rockstar Games'in Popüler Oyunu GTA 5 Epic Games te 21 mayıs 2020 Saat:18:00 a Kadar Ücretsiz Oldu.
Gta 5 Oyununu Ücretsiz İndirmek İçin Yapmanız Gerekenler
1. Epic Games Store | Official Site Adresine Girip Ücretsiz Epic Games Store Hesabı Açmanız Gerekmektedir.
2. Kayıt Olduktan Sonra Oyunu İndirmek için Epic Games Launcher'ı Yüklemeniz Gerekmetedir.
3. Epic Games Launcher’ı iYükledikten Sonra Hesabınızla Giriş Yapıp İki Aşamalı Doğrulama İşlemi Yapmalısınız.Bunun İçin Telefonunuza Authenticator Uygulamasını Yüklemeniz Gerekmektedir.Ben Google un İki Aşamalı Doğrulama Uygulamasını Kullandım.Sizde Google un İki Aşamalı Doğrulama Uygulamasını Kullanmak İsterseniz Aşağıya Linklerini Bırakıyorum.
İos = Google Authenticator
Android= Google Authenticator - Google Play'de Uygulamalar
4. İki Aşamalı Doğrulama İşlemini Yaptıktan Sonra Grand Theft Auto V (GTA 5) Yazıp Epic Games Launcher da Arayın Bulun.
5. Yükle Butonuna Tıklayın.
6. Sipariş Sayfası Karşınıza Gelecek.
7. Sipariş Ver Butonuna Tıkladığınızda Kütüphanenize Eklendiğini Göreceksiniz.
8. Kütüthaneye Bölümüne Girip Ordan İndirme İşlemini Başlatabilirsiniz.
Not: Yaşanan Yoğunluk Nedeniyle Siteye Zaman Zaman Erişim Sağlanamamaktadır. Belirli Aralıklarla Giriş Yapmayı Deneyebilirsiniz.
Gta 5 Oyununu Ücretsiz İndirmek İçin Yapmanız Gerekenler
1. Epic Games Store | Official Site Adresine Girip Ücretsiz Epic Games Store Hesabı Açmanız Gerekmektedir.
2. Kayıt Olduktan Sonra Oyunu İndirmek için Epic Games Launcher'ı Yüklemeniz Gerekmetedir.
3. Epic Games Launcher’ı iYükledikten Sonra Hesabınızla Giriş Yapıp İki Aşamalı Doğrulama İşlemi Yapmalısınız.Bunun İçin Telefonunuza Authenticator Uygulamasını Yüklemeniz Gerekmektedir.Ben Google un İki Aşamalı Doğrulama Uygulamasını Kullandım.Sizde Google un İki Aşamalı Doğrulama Uygulamasını Kullanmak İsterseniz Aşağıya Linklerini Bırakıyorum.
İos = Google Authenticator
Android= Google Authenticator - Google Play'de Uygulamalar
4. İki Aşamalı Doğrulama İşlemini Yaptıktan Sonra Grand Theft Auto V (GTA 5) Yazıp Epic Games Launcher da Arayın Bulun.
5. Yükle Butonuna Tıklayın.
6. Sipariş Sayfası Karşınıza Gelecek.
7. Sipariş Ver Butonuna Tıkladığınızda Kütüphanenize Eklendiğini Göreceksiniz.
8. Kütüthaneye Bölümüne Girip Ordan İndirme İşlemini Başlatabilirsiniz.
Not: Yaşanan Yoğunluk Nedeniyle Siteye Zaman Zaman Erişim Sağlanamamaktadır. Belirli Aralıklarla Giriş Yapmayı Deneyebilirsiniz.