Google adsense kodunu siteme yapıştırmam gerekiyor. Head kodları arasına fakat analtiyc kodu var hemen altına mı yapıştıracaz adsense kodunu bu iki kod olursa sıkıntı olmaz demi ?
Tamamdır öbür kodun hemen alt satırına ekliyorum.Yok oraya sınırsız kod ekle sorun olmaz
Yorum
adsense kodu 7 gün sonra geldi şimdi yerleştirdim kodu bir işlem yapmıcam beklemeye devam edicem galiba
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 10
- Ticaret - 0%
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
Detay
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Tecrübe
- 12
- Uzmanlık alanları
- Bilgisayar ve Telefon Yazılım Uzmanlığı
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
kodu bende ekledim lakin bir hafta sonra böyle yazı geldi site kabul edilmemiş sanırım ve bilgisi olan beni aydınlatsın
AdSense kullanmak amacıyla
sitenizi ("azizakca.com") gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var.
Daha fazla bilgi için hesabınızdaki "Siteler" sayfasını ziyaret edin.
Bu yardım makalesinde daha fazla ayrıntı ve uygulama ipuçları bulabilirsiniz.
Sitenizi inceleyip güncellemenizi öneririz. Bunun ardından, bir inceleme isteği gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız sitenizin Program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen tüm sorunları çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi için lütfen AdSense Program politikaları ve AdSense Şartlar ve Koşullarını inceleyin.
AdSense kullanmak amacıyla
sitenizi ("azizakca.com") gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var.
Daha fazla bilgi için hesabınızdaki "Siteler" sayfasını ziyaret edin.
Bu yardım makalesinde daha fazla ayrıntı ve uygulama ipuçları bulabilirsiniz.
Sitenizi inceleyip güncellemenizi öneririz. Bunun ardından, bir inceleme isteği gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız sitenizin Program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen tüm sorunları çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi için lütfen AdSense Program politikaları ve AdSense Şartlar ve Koşullarını inceleyin.
Yorum