Neler yeni

Ethereum Araştırması

Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
30 Mayıs 2019
Konum
web master
Konular
327
Mesajlar
493
Ticaret - 100%
1   0   0
  
iletişim
Meslek
Seo Danışmanı
Detay  
Meslek
Seo Danışmanı
Ethereum balinaları biriktiriyor
Piyasa değerine göre ikinci en büyük para birimi ETH bir sonraki hamleye dair net bir işaret olmadan konsolide olmaya devam ediyor.

Ethereum geçtiğimiz hafta çoğunlukla 100 ve 200 dört-saatlik hareketli ortalaması arasında yer aldı. Bu iki hareketli ortalama birbirine yaklaşıyor ve bu da Ether’in fiyat hareketini 7 dolarlık bir aralıkla sınırlıyor. Böylesi dar bir ticaret aralığı, vahşi bir fiyat hareketine yönelik oranların arttığını gösterebilir.

www.tradingview-1.png

Santiment’ten elde edilen veriler, Ethereum balinalarının yukarı doğru bir kırılma beklentisiyle pozisyonlarını artırmak için zayıf fiyat hareketinden yararlandığını ortaya koyuyor.


Madenciler son birkaç hafta boyunca bakiyelerini toplu olarak 15.000 ETH artırdı.

Santiment, “ETH bir araya gelmeye başladığı dönemde meydana gelen hafif bir dump’tan sonra mandeciler birikime devam etti,” dedi.

Aynı şekilde Ether’de milyonlarca dolarlık adreslerin sayısı tekrar artışa geçti. Ayın başından bu yana, 100.000 ila 1.000.000 ETH bulunan adres sayısı %5 oranında arttı.

Santiment’in dağıtım grafiği, 160 adresin 23 milyon ila 230 milyon dolar arasında Ethereum’u olduğunu gösteriyor.

232.png

Ethereum’un arkasındaki artan satın alma baskısına rağmen, IntoTheeBlock’un “In/Out of the Money Around Price (IOMAP)” modeli, ilerde büyük bir tedarik duvarının olduğunu ortaya koyuyor.

Ethereum’u güçlü bir direnç bekliyor
Kabaca 1,14 milyon adres, 235 dolar ile 242 dolar arasında yaklaşık 7 milyon ETH satın aldı. Bu fiyat seviyeleri boğaların herhangi bir baskının üstesinden gelebilmesi için aşılması gereken önemli bir engeli temsil ediyor.

Ancak Ethereum’a olan talep artmaya devam ederse ve bu direnç engeli aşılırsa, en ağır şüpheciler bile bakış açılarını değişebilir.

wrew.png

Bununla birlikte, 200 dört-saatlik hareketli ortalama tarafından verilen mevcut destek sağlanmazsa, dikkat edilmesi gereken bir sonraki önemli destek noktası 200 dolardır. Bu seviyede, IOMAP’ye göre, yaklaşık 1,6 milyon adres 7,5 milyondan fazla ETH satın aldı.

ETH 2.0 heyecanı oldukça gerçek ve ağa katılan yeni adreslerin sayısındaki yükseliş ile açıkça belli oluyor.

Bu metrik, geçen hafta %24,5’ten fazla artış gösterdi; ağ büyümesinin en doğru fiyat göstergesi olduğu düşünülürse, bu bir boğa sinyali olarak görülebilir. Genel olarak ağdaki artış fiyatların da artışına yol açar.

Ancak öncelikle Ethereum’un önündeki arz engelini aşması gerekiyor. Bu gerçekleşene kadar daha önce belirtilen destek veya direnç seviyelerinin net bir şekilde kırılmasını beklemek yapılabilecek tek şey.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.