sağol hocamyeni projen hayırlı olsun kardo
pc den çok mobile özen göster pc fazla birşey kazandırmaz hayat hepsi mobil olmuşsağol hocambakacaz artık nasıl olacak
Google Play'a uygulama olarak ekleyeceğim. Hem masaüstü hem mobil Drive olacak herkes içinpc den çok mobile özen göster pc fazla birşey kazandırmaz hayat hepsi mobil olmuş
hayırlısıGoogle Play'a uygulama olarak ekleyeceğim. Hem masaüstü hem mobil Drive olacak herkes için
Her kullanıcıya 50GB ücretsiz sağlıyoruzGüzel hayırlı olsun, aslında üye olma konusunu daha sonra ücretli yapılabilirdi maksat kullanıcı çekmek için
Bu 50GB olan alanı 100GB'ye çevirip ve Ana Sayfa da bunu belirticemh1 tagla kocaman yazıyla 50 gb ücretsiz yazmanı tavsiye ederim ilgi çekecektir
Sanal sunucu üzerinde Depolama yapıyorum kapanma şansı yok yeterki ödemesini yapıyımilave depolama yani yedek alınıyormu? dosyaların kaybolma acısından dosya barındırmak biraz sorumluluk gerektiriyor kafamda vardı böyle bir proje ama vazgeçtimiştim. ginede hayırlı olsun Allah Utandırmasın
bir iki değişiklik yapmaktayımSiteye erişim yapmıyorum hocam.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.