bu benzemişçok linux sürümü var yalnoz windowsa alışan linuxda zorlanıyor
bu benzemişçok linux sürümü var yalnoz windowsa alışan linuxda zorlanıyor
yok abi kulandım fazla iyi değil deepinde ekran kartımı görmüyor cihazım buşu var linux kaynak harcamıyor yani pc daha hızlı çalışıyor bazı programlarda linux desteği yapmaya başladı örneğin google crhomenin linux da bu sürümü kullanılıyor
![]()
anlatmakla bitmez abi mac os yavrusu sanıyorsunBiraz daha anlatırsanız linuxe geçecegim şimdi![]()
ben w10 dan devam edeyim yine deanlatmakla bitmez abi mac os yavrusu sanıyorsun![]()
a ha babası burdaanası macos mu babası kim![]()
mode kipi kulllan alışırsın abi çok güzel![]()
![]()
begendim bakalim alisacakmiyim
sen kullan yine kullanLinux kullanmamak için direniyorum, sonunda dayanamayacağım bana da kurduracaksınız şu işletim sistemini![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.