Neler yeni

Dash Coin’in Sunduğu Avantajlar Dash Yatırım Yapılmalımıdır.

Full Nvme SSD Disk Desteği Sayesinde Çok Daha Hızlı Web Siteleri! 7/24 Destek. Ücretsiz Antispam Koruma. Ücretsiz Domain. Anında Aktivasyon
Ad
Soyad
Katılım
30 Mayıs 2019
Konum
web master
Konular
327
Mesajlar
493
Ticaret - 100%
1   0   0
  
iletişim
Meslek
Seo Danışmanı
Detay  
Meslek
Seo Danışmanı
dash

Dash Coin’in Sunduğu Avantajlar
  • Dash’in en önemli özelliği gizlilik. Dash’in coin karıştırıcı servisleri kullanarak sağladığı gizlilik avantajı sayesinde kendini açık etmek istemeyen kullanıcılar hem kendi kimliklerini koruyabiliyor hem de gizlilik sayesinde coinlerini daha rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor.
  • Bitcoin’de mevcut olan birçok problemi çözdüğünü ***** eden Dash, kullanıcılarına hızlı veri aktarımı vaat ediyor. Bu sayede kullanıcıların daha hızlı işlem yapıp zamandan kar etmelerini sağlıyor.
  • DashCoin sistemi kendi kendini idare etmesi üzerine kurulmuş bir sistemdir ve dışa kapalı özerk bir yapıyor sahiptir. Kendi kendini yönetebilen bu coin dışarında bir yardım almaması sebebiyle kullanıcılarından aldığı ek masrafları mümkün olduğunca aşağıda tutuyor.

dash

Dash Coin’in Bitcoin’den Farkı Nedir?
Dash bünyesinde yapılan işlemleri ikiye ayırmasıyla Bitcoin’den ayrılıyor. Bünyesindeki işlemleri Instantsend ve PrivateSend yani anlık işlemler ve özel işlemler olmak üzere ikiye ayırıyor. Bu sayede kendi ağında gerçekleşen işlemler gruplandırılıp hem işlemlerin birbirine karışması önleniyor hem de kullanıcı işlemlerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sağlanıyor. Bunun yanı sıra Dash, idare edilme yönünden de Bitcoin’den ayrılıyor.

Kullanıcı işlemlerini kolaylaştırmak için Masternode adını verdiği bir sistemi kurdu. Bir nevi yatırımcı olan bu Masternode’lar hem sistemin işleyişini sağlıyor hem de sistemden gelir elde ediyor. Yani Bitcoin’in aksine kendisine yatırım yapacak ortakları kendi bünyesine katıp sonraki kaynak kesintilerini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. İdare olarak Masternode’ların önemli bir yeri olan Dash idaresinde aynı zamanda madenciler ve hazineciler yer alıyor.

Dash Madenciliği Yapılır Mı?
DashCoin, kendi bünyesinde her zaman farklı özellikler barındırmayı amaçlayan ve bu özelliklerle birlikte kullanıcıları kendi bünyesine çekmeye çalışan bir oluşumdur. Bu farklı özellik çabasını DashCoin madenciliğinde de görebiliyoruz.

Bitcoin madenciliğinde kullanılan Proof of Strake algoritmasının değiştirerek kendine uyarlayan DashCoin X11 algoritmasını ortaya çıkarıyor. DashCoin X11 algoritması sayesinde kullanıcılarının daha hızlı madencilik yapmasına olanak sağlıyor.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.