- Ad
- Soyad
- Konular
- 2
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- nalbur
Detay
- Meslek
- nalbur
Arkadaşlar, İstanbulda önerebileceğiniz diş hekimi var mı? Gerçekten gittiğiniz ve fayda gördüğünüz biri. Bahçelievler taraflarında. Tabiki uygun fiyata. Sağlam bir diş dolgusu yaptırmam lazım.
Eskiden amalgam dolgu yaparlardı ölüme kadar giderlerdi. Sonra onlar çok zararlı içinde civa var vs. dediler. Şimdi beyaz dolgu yapıyorlar 6 ay gitmiyor. Sağlam olsun dedim, en iyi doktora gittim bir sürü para bayıldım 6 ay bile dayanmadı.
Eskiden amalgam dolgu yaparlardı ölüme kadar giderlerdi. Sonra onlar çok zararlı içinde civa var vs. dediler. Şimdi beyaz dolgu yapıyorlar 6 ay gitmiyor. Sağlam olsun dedim, en iyi doktora gittim bir sürü para bayıldım 6 ay bile dayanmadı.
- Ad
- Soyad
- Konular
- 1
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- ticaret
Detay
- Meslek
- ticaret
ağzındaki asit oranı yüksektir. amalgan zararlı diye diye ömrlük dolgular yerine kolayca dökülen dolguları kakaladılar millete. maksat sürümden kazanma. amalgan bir ömür dayandığı içni aksiyon oluşmuyordu
özel diş klinikleri para peşinde, devlet hastanelerinde sıra yok. Gideceksen küçük yerleşim yerlerinde diş doktoru olan bir hastaneye git kolayca sıra bulabilirsin.
Ama ille gitmek istersen sana arkadaşın verdiği linkleri vereyim. Bunlar onun gidip hoşnut kaldığı, hizmet aldığı yerler. Veterinere veya saç ekimine de ihtiyacın olursa onları da ekliyorum.
Bu yazdıklarım fiyat olarak ta oldukça uygun yerler. Sen gene de araştır, cebine uygun olan yer neresi ise oradan hizmet al.
Diş doktorları, Diş hekimleri, Diş hastaneleri ve Diş Klinikleri
1- Küçükçekmece Diş Doktoru
2- İstanbul Şeffaf Plak Tedavisi
3- Mecidiyeköy Diş Hekimi
4- Şişli Dişçi
5- Başakşehir Diş Poliklinikleri
6- Bahçelievler Diş Hekimi
7- Soğanlık Diş Beyazlatma
8- Maraş Caddesi Diş Kliniği
9- Bursa Diş Kliniği
10- İncirli Diş Hastanesi
Ataşehir'de Veteriner
1- Kadıköy Veteriner
özel diş klinikleri para peşinde, devlet hastanelerinde sıra yok. Gideceksen küçük yerleşim yerlerinde diş doktoru olan bir hastaneye git kolayca sıra bulabilirsin.
Ama ille gitmek istersen sana arkadaşın verdiği linkleri vereyim. Bunlar onun gidip hoşnut kaldığı, hizmet aldığı yerler. Veterinere veya saç ekimine de ihtiyacın olursa onları da ekliyorum.
Bu yazdıklarım fiyat olarak ta oldukça uygun yerler. Sen gene de araştır, cebine uygun olan yer neresi ise oradan hizmet al.
Diş doktorları, Diş hekimleri, Diş hastaneleri ve Diş Klinikleri
1- Küçükçekmece Diş Doktoru
2- İstanbul Şeffaf Plak Tedavisi
3- Mecidiyeköy Diş Hekimi
4- Şişli Dişçi
5- Başakşehir Diş Poliklinikleri
6- Bahçelievler Diş Hekimi
7- Soğanlık Diş Beyazlatma
8- Maraş Caddesi Diş Kliniği
9- Bursa Diş Kliniği
10- İncirli Diş Hastanesi
Ataşehir'de Veteriner