- Ad
- Soyad
- Konular
- 305
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- webmaster
Detay
- Meslek
- webmaster
Aktif DEMOSU
[HIDE]
İçeriği görebilmek için üye olunuz
[/HIDE]Bu iki sohbet teması dosyamızı indirdikten sonra öncelikle Cpanel ya da Ftp programı aracılığı ile hostumuz da Wp’nin kurulu olduğu alana giriyoruz.
Hostumuza giriş yaptıktan sonra wp-content klasörü içerisinde bulunan themes klasörüne giriş yaparak , indirmiş olduğumuz wp sohbet teması olan Lovestory temasını zip den çıkararak bu alana atıyoruz.
Şimdi wp-admin sayfasında ki eklentiler sekmesine geçiş yaparak üst bölümden yeni eklenti seçeneğini takip edip , karşınıza çıkan sağ taraftaki arama kutucuğuna Elementor Sayfa Yapıcı ismini yazıp ana sayfa oluşturucu sunu ekliyoruz ve etkinleştiriyoruz. Bu saye de sohbet teması ana sayfasını dilediğimiz gibi editleye bileceğimiz gibi benim yapmış olduğum ayarları da sorunsuz şekilde alabilirsiniz.
WordPress Sohbet temasi ana sayfa yapıcı eklentisi
Bu işlemden sonra , Wp Admin Panel’den Görünüm sekmesin’den lovestory isimli temayı aktifleştirebiliriz.
Daha sonra Araçlar menüsünden , İçe Aktar menüsünü seçip gelen sayfada en alttaki WordPress İçe aktarıcıyı çalıştır ( yüklü değilse yükle ) seçeneğinden indirmiş olduğumuz tema-içerik.zip dosyasının içerisindeki .xml dosyasını wordpress admin sayfasındaki araçlar sekmesini tıklayarak içe aktar sekmesini takip ederek dosyamızı içeri aktarıyoruz.
Sohbet teması demo içerik yüklemesi
Hazır içeriği ve bol miktarda makalesi bulunan site sahipleri wordpress sohbet tema ve sitesinin yedeğini mutlaka alsın , ben bir iki siteye kurulum gerçekleştirdim hiç bir hata almadım tedbirinizi almanızı öneririm ..
Eksik kalan Türkçeleştirmeleri languages klasörü içindeki dil dosyasından ve framework klasöründeki config.php dosyasından düzenleyebilir ve tamamlaya bilirsiniz.