- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- 15 Yıl. Dil e kolay :)
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Merhaba Ben Onur.
İşlerinizde alakasız şeyler yapmak zorunda kalmadan müşterilerinizin ;
Logo, Banner, Sosyal medya görselleri ve akla gelebilecek projelerinizde kullanılmak üzere tüm grafik işlerinizde destekçiniz olabilirim.
Sektörde uzun yıllar hizmet verdim.15 Yıllık iş hayatımın son 10 yılını freelance olarak sürdürdüm.
Pek çok yazılımcı arkadaş ile ortak projelerde çalışma fırsatı buldum.
Makul fiyatlandırmalar ile projelerinizde ortaklaşa çalışabilir yada parça başı ücretlendirme yapabilirim.
Hızlı yanıt verir ve mevcut problemleri hızlı bir şekilde çözmeyi çok severim.
Evde kafede sahilde her yerde bilgisayarım yanımdadır ve bu sayede tüm işlerimi aksatmadan yapabilirim.
Tasarımın hangi alanı olursa olsun isterseniz oyun tasarımı yapalım isterseniz de kurumsal kimlik.
Grafiğe ihtiyaç duyulan tüm alanlarda yanınızdayım.
İşlerinizde alakasız şeyler yapmak zorunda kalmadan müşterilerinizin ;
Logo, Banner, Sosyal medya görselleri ve akla gelebilecek projelerinizde kullanılmak üzere tüm grafik işlerinizde destekçiniz olabilirim.
Sektörde uzun yıllar hizmet verdim.15 Yıllık iş hayatımın son 10 yılını freelance olarak sürdürdüm.
Pek çok yazılımcı arkadaş ile ortak projelerde çalışma fırsatı buldum.
Makul fiyatlandırmalar ile projelerinizde ortaklaşa çalışabilir yada parça başı ücretlendirme yapabilirim.
Hızlı yanıt verir ve mevcut problemleri hızlı bir şekilde çözmeyi çok severim.
Evde kafede sahilde her yerde bilgisayarım yanımdadır ve bu sayede tüm işlerimi aksatmadan yapabilirim.
Tasarımın hangi alanı olursa olsun isterseniz oyun tasarımı yapalım isterseniz de kurumsal kimlik.
Grafiğe ihtiyaç duyulan tüm alanlarda yanınızdayım.