- Ad
- Soyad
- Konular
- 5
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- yazılım bilişim öğr
Detay
- Meslek
- yazılım bilişim öğr
- Üyelik tipi
-
- Kurumsal
- PHP
-
- Orta düzey50%
- JavaScript
-
- Başlangıç düzeyi30%
Dostlarım, admin panelden veri tabanı için bilgi güncelletmek istiyorum kayıt et dediğim zaman islemler.php veri güncelleme işlemi yapmak için böyle bir kod satırı yazdım herşey doğru fakat ayarlayı kayıt et dediğim zaman 13. satırda hata olduğunu gösteriyor sorunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
Ekli dosyalar
Volkyci
Grafik tasarımcı
13. satırdı ki bu alanı değiştir. Noktalama işeretin eksik olduğu için hata veriyor. başında ve sonun da nokta koyman gerekli onu unutmuşsun muhtelemelen bir kaç tane daha kolon dolumu da ekliceksin bunun arkasına. Ayrıca sana şunuda söyliyeyim PDO ya geç bir an önce.Dostlarım, admin panelden veri tabanı için bilgi güncelletmek istiyorum kayıt et dediğim zaman islemler.php veri güncelleme işlemi yapmak için böyle bir kod satırı yazdım herşey doğru fakat ayarlayı kayıt et dediğim zaman 13. satırda hata olduğunu gösteriyor sorunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
PHP:
.$_POST['ayar_keywords'].
Volkyci
Grafik tasarımcı
PC başında değilim baktığımda gördüğüm ilk hata name olarak yanlış yazmışsın mesela name=“ayar_title” yapman gerekli sen name=“text name=ayar_title” filan böyle bi hatan var iki kez yazmışsın bunları düzeltmelisin çünkü işlemde bulunmaz update ve insert yapamazsın birde ama esas sorunun kodda işlem yaptırdığında orada takılıyor PC başına geçince temiz kod yazar gönderirim. Noktalama işaretlerinden kaynaklı sorun çözeriz sıkıntı yok.
1
Yorum