- Ad
- Soyad
- Konular
- 3
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- yazılım
Detay
- Meslek
- yazılım
Merhaba arkadaşlar;
Bugün sizlere ücretsiz domain ve ücretsiz web hosting ile nasıl bir site kuracağımızı resimli olarak anlatacağım.
İlk öncelik arkadaşlar web sitemizin adı Black Serwer tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sitemize girdikten sonra Web Hosting e tıklıyoruz.
Daha sonra Ok işareti ile gösterdiğim yere tıklıyoruz
Karşımıza çıkan bölümdeki ücretsiz yazan paketi sepete ekle diyoruz
Devam diyoruz
Bu siteden domain almak zorunda değilsiniz arkadaşlar ben domainide ücretsiz aldım ücretsiz domain aldığım site freenom.com tıklayarak sizde buradan .tk .cf gibi domainler alabilirsiniz.
Mevcut alan adım vara tıklıyoruz.
Alan adınızı yazıyorsunuz arkadaşlar daha sonra kullana tıklıyorsunuz.
Arkadaşlar burada DNS Adreslerimizi Cpanele yönlendirmemizi istiyor. Devam diyorsunuz ve
Frenoom'da DNS ayarlarınızı böyle ayarlıyorsunuz arkadaşlar A kaydı ve Cname kayıt ekliyorsunuz ip adres ve sizin domain adresinizi ekleyin.
Arkadaşlar üye olurken mail adresinizi yanlış girmeyin veya sallama random girmeyin mail adresinize onay kodu gidiyor.
Bu şekilde kayıt olduk
Devam diyoruz
Otomatik olarak onaylıyor Ürün ve Hizmetlerime tıklıyoruz.
Ürün ve Hizmetlerimi görüntülemek için ilk önce mail adresimizi onaylamamız lazım arkadaşlar
Burada mail gelmiş mailimizi onaylıyalım
Mail onayladık ve hesabımızı oluşturduk
Ürün ve Hizmetlerime tıklayın ve Hostinglerime tıklayın arkadaşlar
Aktif olan ürünlerimde hostinglerim gözüktü ve Yönete tıklıyoruz
Bu şekilde web mail ve Cpanele Giriş yapabiliyoruz arkadaşlar FTP (FİLEZİLLA) bilgileri de aşağıda
Buradan da filezilla bilgilerini görüntüleyebiliyoruz sayfa aşağı indirince
cPanel'e giriş yapalım
Evet arkadaşlar Cpanel'deyiz
Web sitemizde bu şekilde aktif
Bugün sizlere ücretsiz domain ve ücretsiz web hosting ile nasıl bir site kuracağımızı resimli olarak anlatacağım.
İlk öncelik arkadaşlar web sitemizin adı Black Serwer tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Black Serwer - Türkiye'nin Dijital Hizmetler Otomasyonu
Black Serwer tarafından özenle geliştirilmiş domain ve hosting altyapısı ile ışık hızında bir web sitesine sahip olun! En ucuz ve kaliteli bir hizmet için bizi tercih edin.
www.blackserwer.com
Sitemize girdikten sonra Web Hosting e tıklıyoruz.
Daha sonra Ok işareti ile gösterdiğim yere tıklıyoruz
Karşımıza çıkan bölümdeki ücretsiz yazan paketi sepete ekle diyoruz
Devam diyoruz
Bu siteden domain almak zorunda değilsiniz arkadaşlar ben domainide ücretsiz aldım ücretsiz domain aldığım site freenom.com tıklayarak sizde buradan .tk .cf gibi domainler alabilirsiniz.
Mevcut alan adım vara tıklıyoruz.
Alan adınızı yazıyorsunuz arkadaşlar daha sonra kullana tıklıyorsunuz.
Arkadaşlar burada DNS Adreslerimizi Cpanele yönlendirmemizi istiyor. Devam diyorsunuz ve
Frenoom'da DNS ayarlarınızı böyle ayarlıyorsunuz arkadaşlar A kaydı ve Cname kayıt ekliyorsunuz ip adres ve sizin domain adresinizi ekleyin.
Arkadaşlar üye olurken mail adresinizi yanlış girmeyin veya sallama random girmeyin mail adresinize onay kodu gidiyor.
Bu şekilde kayıt olduk
Devam diyoruz
Otomatik olarak onaylıyor Ürün ve Hizmetlerime tıklıyoruz.
Ürün ve Hizmetlerimi görüntülemek için ilk önce mail adresimizi onaylamamız lazım arkadaşlar
Burada mail gelmiş mailimizi onaylıyalım
Mail onayladık ve hesabımızı oluşturduk
Ürün ve Hizmetlerime tıklayın ve Hostinglerime tıklayın arkadaşlar
Aktif olan ürünlerimde hostinglerim gözüktü ve Yönete tıklıyoruz
Bu şekilde web mail ve Cpanele Giriş yapabiliyoruz arkadaşlar FTP (FİLEZİLLA) bilgileri de aşağıda
Buradan da filezilla bilgilerini görüntüleyebiliyoruz sayfa aşağı indirince
cPanel'e giriş yapalım
Evet arkadaşlar Cpanel'deyiz
Web sitemizde bu şekilde aktif
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...