Merhabalar Uzun Zamandır Yokum Ama Bir Proje Üstüne Çalışıyordum Ve Bitmesine Az Kaldı Çalıştırma Denemelerindeyim BenBir Web Sitesi YapıyoruM Üyelikli Olcak Ücretsiz Tabiki
Filim Sitesi Olcak Sadece Flim Sitesi Olmasın Yanı Sıra BluTv Tüm Flim Ve Dizileri Çekicek Bu Proje Sizce Tutarmı Tutmazmı Ve Telif Hakkını Düşünmeyin Orası Tarafımca Ayarlandı .
Gizli Tutulcak
Filim Sitesi Olcak Sadece Flim Sitesi Olmasın Yanı Sıra BluTv Tüm Flim Ve Dizileri Çekicek Bu Proje Sizce Tutarmı Tutmazmı Ve Telif Hakkını Düşünmeyin Orası Tarafımca Ayarlandı .
Gizli Tutulcak
Detay
- Meslek
- ....
telif hakkı sorununu hallettiysen ve blutv dizilerini ücretsiz yayınlarsan tutarMerhabalar Uzun Zamandır Yokum Ama Bir Proje Üstüne Çalışıyordum Ve Bitmesine Az Kaldı Çalıştırma Denemelerindeyim BenBir Web Sitesi YapıyoruM Üyelikli Olcak Ücretsiz Tabiki
Gizli Tutulcak
- Ad
- Soyad
- Konular
- 327
- Ticaret - 100%
- iletişim
- Meslek
- Seo Danışmanı
Detay
- Meslek
- Seo Danışmanı
bencede tutar ama telif sorunu büyük biliyorsunuz ama netflixde çözerseniz mükemmel olur
netflixte eklendi şuandı
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 327
- Ticaret - 100%
- iletişim
- Meslek
- Seo Danışmanı
Detay
- Meslek
- Seo Danışmanı
o zamna tutmama olayı yoktur bence iyi bir reklam vede sosyal medya hizmeti ile mükkemmel yerler olur ama sorun telif sıkıntı cıkarmasın
Yorum