Scriptlerdeki html kodları okunmuyor yasak olduğu yazıyor | Webien.Net: Webmaster Forumu
SEO Eğitimi

Scriptlerdeki html kodları okunmuyor yasak olduğu yazıyor (2 Kişi içerde)

Şu anda okunan
Scriptlerdeki html kodları okunmuyor yasak olduğu yazıyor (2 Kişi içerde)

Adı
Soyadı
Katılım
15 Aralık 2021
Konum
Adana
 /
Yaş
20
Konular
2
Mesajlar
8
Beğeniler
1
 /
WBN+
3
 Ticaret - 0%    
0   0   0
  
Site
Meslek
Front-end öğreniyor
Detay  
Adı
Soyadı
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
8
Beğeniler
1
WBN+
3
Yaş
20
Konum
Adana
 Ticaret - 0%
0   0   0
 Ticaret - 0%
Meslek
Front-end öğreniyor
Merhabalar iyi forumlar, bir çok script denedim bir kaçında değişiklik yapmak istediğimde tüm html kodları aşağıdaki gibi gözüküyor, değiştirmek istediğim alanı bir türlü bulamıyorum.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yeniyim forumda baktım buraya açmam gerek diye düşündüm.

HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>403 Forbidden</title>
</head>
<body>
<p>Directory access is forbidden.</p>
</body>
</html>
 

Zeki

Wadmin
arge
Adı
ZEKİ
Soyadı
AYGÜN
Katılım
18 Ocak 2019
Konum
Yalova
Konular
753
Mesajlar
2,943
Beğeniler
1,198
 /
WBN+
278
 Ticaret - 0%    
0   0   0
  
Site
webien.net
Meslek
Webmaster & SEO
Detay  
Adı
ZEKİ
Soyadı
AYGÜN
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
2,943
Beğeniler
1,198
WBN+
278
Konum
Yalova
Site
webien.net
 Ticaret - 0%
0   0   0
 Ticaret - 0%
Meslek
Webmaster & SEO
Tecrübe
12 Yıl
Uzmanlık alanları
Web tasarım
PHP
SEO
Seslendirme
Video montajm
İş referanslarım
https://www.youtube.com/channel/UC0EKnd0EWBefw9Wrqw_wrAA
Üyelik tipi
  1. Bireysel
Enpara   Hesap
ZEKİ AYGÜN
HESAP NO; 1237-0056746
ŞUBE: DOSAB BURSA
İBAN: TR69 0004 6012 3788 8000 0567 46
Enpara   Hesap
ZEKİ AYGÜN
HESAP NO: 497-6640783
ŞUBE: GEMLİK
İBAN: TR60 0006 2000 4970 0006 6407 83
Photoshop   Photoshop
  1. Orta düzey
    50%
İllüstratör   İllüstratör
  1. Başlangıç düzeyi
    30%
İllüstratör   UI / UX tasarım
  1. İleri düzey
    90%
PHP   PHP
  1. Orta düzey
    50%
PHP   CSS3
  1. İleri düzey
    90%
PHP   JavaScript
  1. Orta düzey
    50%
Telegram bağlantısını yönlendirme
teleg.run
Buraya erişimezsiniz hatası 2 nedeni var 1. Htacess dosyası kontrol edilmesi lazım
2. Dosya izinleri verilmemiştir yani 644 ise 755 yapman gerekebilir
 
M
Memoryloss
Ama hocam şöyle bir şey var örnek panelde infinite panel yazıyor bunu aratıyorum phpde sadece aktarma gibi bir şey var bu yüzden değiştiremiyorum.
 
Zeki
Zeki
html ve php dosyalarını atsana bana bi
 
M
Memoryloss

Zeki

Wadmin
arge
Adı
ZEKİ
Soyadı
AYGÜN
Katılım
18 Ocak 2019
Konum
Yalova
Konular
753
Mesajlar
2,943
Beğeniler
1,198
 /
WBN+
278
 Ticaret - 0%    
0   0   0
  
Site
webien.net
Meslek
Webmaster & SEO
Detay  
Adı
ZEKİ
Soyadı
AYGÜN
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
2,943
Beğeniler
1,198
WBN+
278
Konum
Yalova
Site
webien.net
 Ticaret - 0%
0   0   0
 Ticaret - 0%
Meslek
Webmaster & SEO
Tecrübe
12 Yıl
Uzmanlık alanları
Web tasarım
PHP
SEO
Seslendirme
Video montajm
İş referanslarım
https://www.youtube.com/channel/UC0EKnd0EWBefw9Wrqw_wrAA
Üyelik tipi
  1. Bireysel
Enpara   Hesap
ZEKİ AYGÜN
HESAP NO; 1237-0056746
ŞUBE: DOSAB BURSA
İBAN: TR69 0004 6012 3788 8000 0567 46
Enpara   Hesap
ZEKİ AYGÜN
HESAP NO: 497-6640783
ŞUBE: GEMLİK
İBAN: TR60 0006 2000 4970 0006 6407 83
Photoshop   Photoshop
  1. Orta düzey
    50%
İllüstratör   İllüstratör
  1. Başlangıç düzeyi
    30%
İllüstratör   UI / UX tasarım
  1. İleri düzey
    90%
PHP   PHP
  1. Orta düzey
    50%
PHP   CSS3
  1. İleri düzey
    90%
PHP   JavaScript
  1. Orta düzey
    50%
Telegram bağlantısını yönlendirme
teleg.run
views klasöründe profile içinde
Kod:
<div class="col-xs-12 col-sm-12 col-md-9">
                                    <!-- posts -->
                                    <div class="col-xs-12 col-sm-12 posts p-0 posts-boxed">
                                        <div class="row">
                                            <?php $count = 0; ?>
                                            <?php foreach ($posts as $item): ?>
                                                <?php if ($count != 0 && $count % 2 == 0): ?>
                                                    <div class="col-sm-12 col-xs-12"></div>
                                                <?php endif; ?>

                                                <!-- post item -->
                                                <div class="col-sm-6 col-xs-12 item-boxed-cnt">
                                                    <!--Post list item-->
                                                    <div class="col-xs-12 post-item-boxed p0">
                                                        <div class="item-image">
                                                            <a href="<?php echo generate_category_url($item->parent_category_slug, $item->category_slug); ?>">
                                                            <span class="label-post-category">
                                                                <?php echo html_escape($item->category_name); ?>
                                                            </span>
                                                            </a>
                                                            <a href="<?php echo generate_post_url($item); ?>">
                                                                <?php $this->load->view("post/_post_image", ['post_item' => $item, 'type' => 'image_slider']); ?>
                                                            </a>
                                                        </div>
                                                        <div class="item-content">
                                                            <h3 class="title">
                                                                <a href="<?php echo generate_post_url($item); ?>">
                                                                    <?php echo html_escape(character_limiter($item->title, 40, '...')); ?>
                                                                </a>
                                                            </h3>
                                                            <?php $this->load->view("post/_post_meta", ['item' => $item]); ?>
                                                            <p class="summary">
                                                                <?php echo html_escape(character_limiter($item->summary, 130, '...')); ?>
                                                            </p>
                                                            <div class="post-buttons">
                                                                <a href="<?php echo generate_post_url($item); ?>"
                                                                   class="pull-right read-more">
                                                                    <?php echo html_escape(trans("readmore")); ?>
                                                                    <i class="icon-angle-right read-more-i" aria-hidden="true"></i>
                                                                </a>
                                                            </div>
                                                        </div>
                                                    </div>
                                                </div>
                                                <!-- /.post item -->

şöyle bir kod var bahsettiğin bu muydu be değilsede bu şekilde div içine alınan kodları bulup diğer dosyalara yapıştırcan biraz php bilmen lazım kod nerde başlıyor nerde bitiyor bunlara hak,m olman lazım
 
3 Yorumlar
M
Memoryloss
Çözdüm hocam benim php bilgisizliğimden kaynaklanıyormuş, Teşekkür ederim kaç saattir sizi uğraştırdım tüm bilgi ve uğraşınız için teşekkür ederim. 🙏
 
Zeki
Zeki
uğraştırma değil zaten forumun amacı bu yardım destek(y)
 
M
Memoryloss
Çok teşekkür ederim tekrardan.
 
Tips
İpucu
Üst