phpyazilim
Kodlanmak Güzeldir :)
- Ad
- E****
- Soyad
- A******
- Konular
- 182
- Ticaret - 100%
- Meslek
- Web Yazılım
Detay
- Meslek
- Web Yazılım
- Tecrübe
- 15 Yıl
- Uzmanlık alanları
- Php - PDO
- İş referanslarım
- Phptema.com
- Diğer sitelerim
- Biz bir aileyiz.
- Üyelik tipi
-
- Kurumsal
- Photoshop
-
- İleri düzey90%
- İllüstratör
-
- İleri düzey90%
- UI / UX tasarım
-
- İleri düzey90%
- PHP
-
- İleri düzey90%
- CSS3
-
- İleri düzey90%
- JavaScript
-
- İleri düzey90%
1.Açgözünü(2000)IMDB7,8) : Filmin yapım tarihi çok eski olmasına rağmen harika kamera geçişleri mevcut. Film oldukça akıcı bir şekilde ilerliyor ve yoğun bi şekilde gizem barındıran bi yapıt kesinlikle sonunu tahmin edemiyeceğiniz filmler arasında unutamıyacağınızdan eminim filmin türü piskolojik gerilim ayrı zamanda bilim kurgu filmlerin konusunu verip tadını kaçırmak istemiyorum . Bu film hatta çok tutup hollywood tarafından aynısı çekilmiş (vanilla sky)
2.The Platform(2019)IMDB7,0) :Bu filmi izledikten sonra uzun süre etkisinden çıkamıyacağınıza eminim filmde verilmek istenen mesajlar aslında çok derin çok zekice kurgulanmış bir senaryosu var . Çok akıcı bir şekilde film ilerliyor kısacası filmin dünyayı özetlediğini söyleyebilirim (Netflixte bulabilirsiniz)
3.12 Maymun (1995) IMDB(8,0):Bu filmde birçok detay mevcut senarist her bir detayda bir mesaj bırakmış bu filmi hayal ile gerçek arasında gelip gitmenizi sağlıyacak ve ayrıt edemiyeceğiniz bi serüvene götürüyor sizleri(Netflixte bulabilrsiniz)
4.Stay(2005)IMDB(6.8):Çok gizemli birşekilde olaylar aktralmış bu benim en çok beğendiğim filmler arasında filmin kamera geçişleri ve efektleri harika size çok zevk vereceğinden eminim
++bonus
5.Sherlock Holmes : Bu filmi çoğunuzun izlediğinden eminim ama yinede listeye eklemek istedim
6.WHO AM I : Herkesin ilgisini çekebilecek bi hacker filmi
Sizi geliştirebilecek ve düşünmeye teşvik edecek bu tarz filmler izlemenizi öneririm
yorumlarınızı beklerim.
Sizin de önerileriniz varsa yazın alt tarafa ...