- Ad
- Soyad
- Konular
- 61
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Ruhen İşsiz
Detay
- Meslek
- Ruhen İşsiz
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
merhaba
Başıma geldi hemen paylaşıyorum.
Bu sorunu Philips televizyonumda yaşadım.Destek içinde Netflix sayfasına baktığımda;
1. TV'yi aç kapa.
2. TV'nin fişini çek en az 3 dk. bekle. 10 dk.dan fazla bekledim bir kaç defa.
3. Netflix uygulamasın kaldırıp yeniden yükle.
4. TV'nin fabrika ayarlarına döndürmek için üreticisi ile iletişime geçin.
Sizin gibi ilk 3 adım başarısız oldu. İnternetten bulup TV'yi fabrika ayarlarına döndürdüm ve Netflix'i kurdum. Normale döndü.
Sizin ise yukarıda belirtmiş olduğunuz ve yaptığınız işlemlere ilave olarak yapacak 2 hususunuz kalmış.
1. Çözüm fabrika ayarlarına döndürmek. Netflix çalışmaz ise uygulamayı kaldırıp yeniden kurmak.
2. Mibox'un sürüm yükseltmesi var ise, önce Netflix'i kaldırıp sürümü yükseltip denemek. Yükseltme sonrasında Netflix'i yeniden kurmak.
Saygılarımla...
Başıma geldi hemen paylaşıyorum.
Bu sorunu Philips televizyonumda yaşadım.Destek içinde Netflix sayfasına baktığımda;
1. TV'yi aç kapa.
2. TV'nin fişini çek en az 3 dk. bekle. 10 dk.dan fazla bekledim bir kaç defa.
3. Netflix uygulamasın kaldırıp yeniden yükle.
4. TV'nin fabrika ayarlarına döndürmek için üreticisi ile iletişime geçin.
Sizin gibi ilk 3 adım başarısız oldu. İnternetten bulup TV'yi fabrika ayarlarına döndürdüm ve Netflix'i kurdum. Normale döndü.
Sizin ise yukarıda belirtmiş olduğunuz ve yaptığınız işlemlere ilave olarak yapacak 2 hususunuz kalmış.
1. Çözüm fabrika ayarlarına döndürmek. Netflix çalışmaz ise uygulamayı kaldırıp yeniden kurmak.
2. Mibox'un sürüm yükseltmesi var ise, önce Netflix'i kaldırıp sürümü yükseltip denemek. Yükseltme sonrasında Netflix'i yeniden kurmak.
Saygılarımla...