Detay
- Meslek
- Öğrenci
- Uzmanlık alanları
- https://jdsezer.blogspot.com/
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
- Photoshop
-
- Başlangıç düzeyi30%
- İllüstratör
-
- Başlangıç düzeyi30%
- UI / UX tasarım
-
- Başlangıç düzeyi30%
- PHP
-
- Başlangıç düzeyi30%
- CSS3
-
- Başlangıç düzeyi30%
- JavaScript
-
- Başlangıç düzeyi30%
jdsezer Dizine yeni bir link ekledi.
Ben sezer 22/03/2017 'de kişisel blog sayfamı oluşturdum hedefim bir çok yeni bireyler ile tanışmak kendi çapım'da geliştirdiğim projeler yeni insanlar ile buluşturmak. ve henüz imza atılmamış projeler ilk olarak blogum'da uygulamak istiyorum bir çok bireye röportaj gerçekleştirdim ve bloguma konuk yazar almak için projelerimi sürdürüyorum belki bir gün sizinle'de röportaj gerçekleştirebiliriz. veya blogum'da konuk olarak katılabilirsiniz sizleri bloguma röportaj yapmak veya yazar olarak davet etmek istiyorum blog sayfamı ziyaret ederek katılabilirsiniz. ve blogum'da bunlardanda fazlası bulunuyor özgün bir şekilde makaleler,eleştriler,denemeler 'de yazıyorum blogumu ziyaret ederek bu içerikleride okuyabilir yorumlaya bilirsiniz sizinle tanışmak benim için gurur verici olacaktır çok tanınan bir blogger yazarı olmasamda yavaş yavaş ilerliyorum henüz yeni bir web sitesine sahip olmanız benimle tanışmanız engel değil . unutmayın hemen web sitemi ziyaret edip benimle iletişim geçerek size sunmuş olduğum hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
Linke git...