Serkandagli360
Webien EDİTÖR
- Ad
- Soyad
- Konular
- 17
- Ticaret - 0%
- Meslek
- muhasebe
Detay
- Meslek
- muhasebe
- Tecrübe
- 05544628929
- Uzmanlık alanları
- Anadolu Üniversitesi işletme mezunuyum. Aynı zamanda uzun zamandır turizm sektöründe Barmen olarak çalıştım. Açtığım web sitemde çeşitli makaleler yazıyorum. politik, sağlık, spor, bilimsel yazılar, esrarengiz olaylar ilgili yazılarım var. Aynı zamanda Özgür düşüncelerin mücadelesi adında bir kitap yazıyorum.. Kitabım yakında bitecek ve yayınlayacağım.
- Diğer sitelerim
- https://www.kolayvideo.xyz/
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Hesap
- 1202523707
Photoshop
-
- Başlangıç düzeyi30%
İllüstratör
-
- Orta düzey50%
PHP
-
- Orta düzey50%
CSS3
-
- Orta düzey50%
JavaScript
-
- Orta düzey50%
Öncelikle sözlerime Ernesto Che Guevara’nın bir sözüyle yazıma başlamak istiyorum. ‘’En önemlisi, dünyanın neresinde olursa olsun her haksızlığı kendinize karşı yapılmış gibi hissetme kabiliyetinizi koruyabilmenizdir. Bu bir devrimcinin en önemli özelliğidir. ‘’
Amerikan Şehirlerindeki Caddelere Yansıtılan Özgürlük Bir İllüzyondan İbaret Mi?
Amerikan rüyası ya da özgürlükler ülkesi Amerika gibi sihirli sıfatlarla anılan bir ülke olan ABD, tıpkı kadim zamanlarda İstanbul şehrinin anıldığı gibi aynı zamana Türkiye’de herkes tarafından bilinen popüler bir cümle olan İstanbul’un taşı ve toprağı altın gibi efsanevi sözlerinin bir illüzyondan ibaret olduğu gerçeğini İstanbul halkının anlaması çok zor olmasa gerek. Ancak biliyorum ki, hepimiz Alaaddin’in sihirli lambasının içine mahkûm edilmiş durumdayız.
I CAN’T BREATHE IN THE LAND OF FREEDOMEkli dosyalar
Son düzenleme: