- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- 15 Yıl. Dil e kolay :)
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Merhaba arkadaşlar.
Ben onur.
3 Kişiye ücretsiz tasarım yapmak istiyorum.Bu tasarım ister kuruluş logosu ister de facebook fotoğrafı olsun. Her ne olursa hazırlayacağım.
Fakat ufak bir şartım var
Tasarımı neden istediğine dair hikayesi ile bizi etkileyebilecek cidden buna ihtiyacı olan bireylere verilecektir.
Cevaplarda hikayenizi bekliyorum.
Ben onur.
3 Kişiye ücretsiz tasarım yapmak istiyorum.Bu tasarım ister kuruluş logosu ister de facebook fotoğrafı olsun. Her ne olursa hazırlayacağım.
Fakat ufak bir şartım var
Tasarımı neden istediğine dair hikayesi ile bizi etkileyebilecek cidden buna ihtiyacı olan bireylere verilecektir.
Cevaplarda hikayenizi bekliyorum.
phpyazilim
Kodlanmak Güzeldir :)
- Ad
- E****
- Soyad
- A******
- Konular
- 182
- Ticaret - 100%
- Meslek
- Web Yazılım
Detay
- Meslek
- Web Yazılım
- Tecrübe
- 15 Yıl
- Uzmanlık alanları
- Php - PDO
- İş referanslarım
- Phptema.com
- Diğer sitelerim
- Biz bir aileyiz.
- Üyelik tipi
-
- Kurumsal
Photoshop
-
- İleri düzey90%
İllüstratör
-
- İleri düzey90%
UI / UX tasarım
-
- İleri düzey90%
PHP
-
- İleri düzey90%
CSS3
-
- İleri düzey90%
JavaScript
-
- İleri düzey90%
Selam,
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Müşteri memuniyeti ile alakalı bir logo ile birlikte instagram post şablonu hediyesi olursa sevinirim.
Amacım,
Öncelikle Kurumsal bir şirkette Çözüm Merkezi Yöneticisi olarak çalışıyorum ve Müşteri deneyimine, memnuniyetine önem veriyorum.
Yaşadığım deneyimleri veya örnek aldığım sözleri paylaşmak, hikayeleri paylaşmak istiyorum.
Web sitem: musterimemnuniyeti.org
- Ad
- Soyad
- Konular
- 1
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- sosyal medya
Detay- Meslek
- sosyal medya
Merhaba tasarımı istememdeki amaç sosyal medyayı sıklıkla kullanıyorum sizden isteğim dikkat çekici bir instagram profil resmidirYorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 13
- Ticaret - 100%
- iletişim
- Meslek
- Girişimci
Detay- Meslek
- Girişimci
Vallaha hocam benim istememin sebebi instagram da ciddi düşündüğüm ama daha açılamadığım kızın profil fotosu ile de beğenisini almak (içinden bi "hmm iyi fotoymuş" dese benim için yeter) bana göre en kutsal sebeb bu ?Yorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Selam,
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Müşteri memuniyeti ile alakalı bir logo ile birlikte instagram post şablonu hediyesi olursa sevinirim.
Amacım,
Öncelikle Kurumsal bir şirkette Çözüm Merkezi Yöneticisi olarak çalışıyorum ve Müşteri deneyimine, memnuniyetine önem veriyorum.
Yaşadığım deneyimleri veya örnek aldığım sözleri paylaşmak, hikayeleri paylaşmak istiyorum.
Web sitem: musterimemnuniyeti.org
Teşekkürler hoşşbuldum.
Üstad memnuniyetle işiniz hazırlayacagım.Sıcak samimi bir çalışma yapmaya calısacagım. Sitenizi inceleyip gerekli doneleri alırım.Bu hafta içi problemi çözmüş oluruz.Yorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Vallaha hocam benim istememin sebebi instagram da ciddi düşündüğüm ama daha açılamadığım kızın profil fotosu ile de beğenisini almak (içinden bi "hmm iyi fotoymuş" dese benim için yeter) bana göre en kutsal sebeb bu ?Pmden bana ilgili yapılmasını istediğin fotoğrafı gönderirsen bu hafta içi problemi çözmüş oluruz <3
Yorumphpyazilim
Kodlanmak Güzeldir :)
- Ad
- E****
- Soyad
- A******
- Konular
- 182
- Ticaret - 100%
- Meslek
- Web Yazılım
Detay- Meslek
- Web Yazılım
- Tecrübe
- 15 Yıl
- Uzmanlık alanları
- Php - PDO
- İş referanslarım
- Phptema.com
- Diğer sitelerim
- Biz bir aileyiz.
- Üyelik tipi
-
- Kurumsal
Photoshop
-
- İleri düzey90%
İllüstratör
-
- İleri düzey90%
UI / UX tasarım
-
- İleri düzey90%
PHP
-
- İleri düzey90%
CSS3
-
- İleri düzey90%
JavaScript
-
- İleri düzey90%
Teşekkürler hoşşbuldum.
Üstad memnuniyetle işiniz hazırlayacagım.Sıcak samimi bir çalışma yapmaya calısacagım. Sitenizi inceleyip gerekli doneleri alırım.Bu hafta içi problemi çözmüş oluruz.
Çok memnun olurum. Şu anda site pek aktif değil ama ben içimdeki özeti buradan yazmış oldumTeşekkürler şimdiden.
Yorum
- Ad
- Soyad
- Konular
- 2
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Öğrenci
Detay- Meslek
- Öğrenci
Uzun çalışmalarım ve didinmelerim sonucunda bir bilgisayar sistemi topladım. Yayıncılık hayalim vardı ve yayın sitelerinde kanallarımı açtım ve bir logo ihtiyacım var. Kullanıcı ismim KANEZUBİ . Bu isme güzel bir logo yapabilirim der isen çok mutlu olurumYorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Uzun çalışmalarım ve didinmelerim sonucunda bir bilgisayar sistemi topladım. Yayıncılık hayalim vardı ve yayın sitelerinde kanallarımı açtım ve bir logo ihtiyacım var. Kullanıcı ismim KANEZUBİ . Bu isme güzel bir logo yapabilirim der isen çok mutlu olurum
Yayinlarindan biraz daha bahsedersen konuyla ilgili birseyler yaoabilirim. Yayinlarin ne üzerine olacak.Yorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 7
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
Detay- Meslek
- Freelancer Tasarımcı
- Tecrübe
- Üyelik tipi
-
- Bireysel
Uzun çalışmalarım ve didinmelerim sonucunda bir bilgisayar sistemi topladım. Yayıncılık hayalim vardı ve yayın sitelerinde kanallarımı açtım ve bir logo ihtiyacım var. Kullanıcı ismim KANEZUBİ . Bu isme güzel bir logo yapabilirim der isen çok mutlu olurum
Yayinlarindan biraz daha bahsedersen konuyla ilgili birseyler yapabilirim. Yayinlarin ne üzerine olacak.Yorum- Ad
- Soyad
- Konular
- 2
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- Öğrenci
Detay- Meslek
- Öğrenci
Selamlar.
Yayinlarindan biraz daha bahsedersen konuyla ilgili birseyler yapabilirim. Yayinlarin ne üzerine olacak.Yorum- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...