Detay
- Meslek
- webmaster
İtiraf Scriptleri Arasında ün salmış olan hem görünümü ile hem de kullanım kolaylığı ile kullanıcıya hitap eden şık bir İtiraf Scripti 'dir.Eğer bir itiraf sitesi açmayı düşünüyorsanız
kesinlikle bu itiraf scripti 'ni kullanmanızı öneriyorum.
<-- Echo İtiraf Scripti V3 Özellikleri -->
Gelişmiş Admin Paneli
Üyelik Sistemi
Kategori oluşturabilme ve itirafları kategorilere yerleştirebilme
Profil Sistemi
Profil Fotoğrafı Yükleyebilme
Hızlı İtiraf
Mesajlaşma ve Bildirim
Facebook ile Giriş Yapabilme
İtiraf 'a yorum yapabilme
itirafı oylayabilme [Beğen - Beğenme]
Yeni Üyeler
En Aktif Üyeler
SEO Uyumlu Script
Şık Görünüm
Ekli dosyalar
- Ad
- Soyad
- Konular
- 0
- Ticaret - 0%
- iletişim
- Meslek
- mentor
Detay
- Meslek
- mentor
Detay
- Meslek
- web
merhabalar Scrpit kurulumu hakkında bilgi verebilirmisiniz Ornegin database ayarlarını hangi dosya üzerinden yapıcaz
Yorum
Volkyci
Grafik tasarımcı
sistem klasörü içinde bulunan ayar.php dosyasına kendi database bilgileriniz ile mysql bağlantısını sağlayabilir ve kurulumu tamamlayabilirsiniz.merhabalar Scrpit kurulumu hakkında bilgi verebilirmisiniz Ornegin database ayarlarını hangi dosya üzerinden yapıcaz
Ayar.php klasörünü ekledim oradan biligilerinizi girerek bağlantıyı sağlayabilirsiniz.
Yorum
Detay
- Meslek
- web
hocam teşekkürler bu ayarları yaptığım halde bir sorun var Sql' 2 adet var dosyada temiz sql ve 2.0 sql olarak 2'sinide denedim phpmyadminden>ayarlar kısmını kontrol ettiğimde farklı bir site adresi yazıyor onu düzenleyip deniycem tekrar buraya editlerim sorun o ise.
Yorum
Volkyci
Grafik tasarımcı
hocam teşekkürler bu ayarları yaptığım halde bir sorun var Sql' 2 adet var dosyada temiz sql ve 2.0 sql olarak 2'sinide denedim phpmyadminden>ayarlar kısmını kontrol ettiğimde farklı bir site adresi yazıyor onu düzenleyip deniycem tekrar buraya editlerim sorun o ise.
Kurulumu ben hem localde hemde sunucuda yaptım iki databaseyi de kullandım herhangi bir sıkıntı olmadan çalıştı. mysqlde ki ayarlar kısmında bulunan site adresini değiştirmen gerekli tablo kilitli olduğundan detaylı bilgiye sahip değilsen değiştiremezsin admin panelden değiştir.
Yorum