Başta belirtmek isterim ki, bu konularda uzman kendini bu alanda kanıtlamak isteyenler ve her zaman sorumluluk sahibi olan pozitif kendi halinde yada tam tersi her kişiyle çalışabilecek bir sitede yer alacaksınız. Editör ve çevirmenlik yapmak istemeden önce tek amacınız bu işten para kazanmak değilde, insanlara bilgi sunmak sıkça sorulmuş yada sorulacak sorulara cevap bulacak içerikler ve yazılarımız olmasına özen gösterilmelidir.
Dil.web.tr kadrosuna girmeyi hak kazanmış arkadaşların Dil.web.tr’den alacağı katkılar sınırlı sayıdadır. Kadromuzdaki çevirmen ve editörlerin hakları, belirtmek istediğimiz kazançları şunlardır.

Görüşmek, ekibe katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Ekibimizin grubu Discord’da bulunmaktadır.
Teşekkürler.
Kaynak: Dil.web.tr Gönüllü Ekibini Oluşturuyor!
Dil.web.tr kadrosuna girmeyi hak kazanmış arkadaşların Dil.web.tr’den alacağı katkılar sınırlı sayıdadır. Kadromuzdaki çevirmen ve editörlerin hakları, belirtmek istediğimiz kazançları şunlardır.
- Site reklam ve sponsorluktan hisse hakkı, yani kazanç ortaklığı, (Şuanlık aktif değil, aktif etmeyi de düşünmüyorum. Amacım sadece insanlara danışmanlık sağlamak.)
- Yazılarınız ve paylaşımlarınızın daha çok kişiye duyurma çabası,
- Tanınmış birer yazar ve aile ortamı,
- Dil.web.tr ile büyüme fırsatı ve verimlilik…
Görüşmek, ekibe katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Ekibimizin grubu Discord’da bulunmaktadır.
Teşekkürler.
Kaynak: Dil.web.tr Gönüllü Ekibini Oluşturuyor!