Detay
- Meslek
- issiz
merhaba arkadaşlar mobilde siteme girince resimlerden sonra eklediğim yazılar masaüstünde normal cıkıyor ama mobilden girinçe resimlerin altında yazıya kadar bayağı bir beyaz boşluk çıkıyor netten ne kadar araştırdıysam sorunu bilen yok lütfen yardımcı olurmusunuz tşkler
İçeriği görebilmek için üye olunuz
Volkyci
Grafik tasarımcı
bana göre siteniz mobil uyumlu değil şuanda bootstarp ile responsive tasarıma geçebilirsiniz ama epey uğraşmanız gereklimerhaba arkadaşlar mobilde siteme girince resimlerden sonra eklediğim yazılar masaüstünde normal cıkıyor ama mobilden girinçe resimlerin altında yazıya kadar bayağı bir beyaz boşluk çıkıyor netten ne kadar araştırdıysam sorunu bilen yok lütfen yardımcı olurmusunuz tşklerİçeriği görebilmek için üye olunuz
Detay
- Meslek
- issiz
cevap için tşkler blogger kendi teması ama sorun veriyor mobilde resmin altına yazı yazınca boşluk cıkıyor masa üstünde sorun yok temayı değiştirsem uğraştıracak benibana göre siteniz mobil uyumlu değil şuanda bootstarp ile responsive tasarıma geçebilirsiniz ama epey uğraşmanız gerekli
1
Yorum
Volkyci
demosu olan temaları inceleyin tavsiyemdir kendinize uygun temayı kullanırsanız kısa sürede düzeltebilirsiniz.
Detay
- Meslek
- issiz
demosu olan temaları inceleyin tavsiyemdir kendinize uygun temayı kullanırsanız kısa sürede düzeltebilirsiniz
başka bir cözümü yok diyorsunuz yani resmi ortaya alınca sorun cözülüyor ama ben solda olmasını istiyorum resimlerin
Yorum
Volkyci
Grafik tasarımcı
sağa sola ortaya uğraşacağıma responsive uyumlu tema yüklerdim şimdiye kadar bitirirdimbaşka bir cözümü yok diyorsunuz yani resmi ortaya alınca sorun cözülüyor ama ben solda olmasını istiyorum resimlerin
Yorum
Detay
- Meslek
- issiz
önerebileceğin güzel bir tema varmı bloguma uygunsağa sola ortaya uğraşacağıma responsive uyumlu tema yüklerdim şimdiye kadar bitirirdim
Yorum
Volkyci
Grafik tasarımcı
Hazır sistemlerle çalışmadığım için önerebileceğim bir tema yok ama Tam 250 Adet Blogger Teması Hepsi Demolu (2020) konuda güzel temalar var işinide rahatlıkla görür.
Yorum
Detay
- Meslek
- issiz
Hazır sistemlerle çalışmadığım için önerebileceğim bir tema yok ama Tam 250 Adet Blogger Teması Hepsi Demolu (2020) konuda güzel temalar var işinide rahatlıkla görür.
Yorum
Detay
- Meslek
- issiz
tşk ederim güzel bir tema ekledim uğraştım mobil görünümüde cok iyiydi ama masaüstü yayınların altında reklam cıkmadı bende kendi temama döndüm böyle gitsin kalsın cok uğraştırıyo ilgilendiğiniz için tekrar tşkler iyi günlerHazır sistemlerle çalışmadığım için önerebileceğim bir tema yok ama Tam 250 Adet Blogger Teması Hepsi Demolu (2020) konuda güzel temalar var işinide rahatlıkla görür.
Yorum